Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az a keresztény film...

Melyik az a keresztény film ami megfogott?

Figyelt kérdés

Engem anno a Passió nagyon levett a lábamról.

De van például a "Találkozás 1-2" a "Tízparancsolat", pl "Jeremiás" vagy "Egy éjszaka a királlyal", vagy a modern keresztény filmek közül a "Mr Régimódi" "A Mennyország valóság", "A kinyilatkoztatás útja",és az utolsó amit láttam "A nap mögött" ja meg "A zarándok útja".

Én szeretem nézni ezeket a filmeket mert tanulságosak, vannak bennük olyan igazságok amelyekben szinte önmagunkat ismerjük fel. Legalábbis én már többször tapasztaltam azt mintha rólam szólna a film, vagy nekem akarna üzenni, de nem csak én vagyok így ezzel.

Neked mi a kedvenced?

2017. máj. 1. 07:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Napfivér, Holdnővér- Szent Ferenc életéről szól
2017. máj. 1. 07:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy nagyon egyszerűnek tűnő, nem mozifilm: Teljesen idegen. Legalább is ez a magyar fordítása. A film zöme beszélgetés, de annak is sokat nyújthat, aki ateista, mert megértet olyan kérdéseket, amik napi szinten felmerülnek. Sőt nekem egy olyan pluszt is adott, amire azt hiszem azt mondják, hogy Isteni megnyilvánulás. (Privátban szívesen elmesélem. )A másik, amit nagyon szeretek, a: Beszélgetések Istennel. Számomra a többször nézhetős kategória, mert mindig erőt ad a nehéz időszakokban.
2017. máj. 1. 09:00
 3/13 követ62 ***** válasza:
100%

Bár egy kicsit imitt, amitt "hangos" volt, de nagyon tetszett Az imával nyert csaták.

A másik a Dárda végén, és bár dokumentum film jellegű, de a Béke gyermeke is hasonló.

És nemrég néztem A fegyvertelen katona című filmet Mel Gibsontol. "Kicsit" véres, de mély mondanivalója van.

2017. máj. 1. 09:48
 4/13 követ62 ***** válasza:

Ja és tök jó, hogy felvetetted, mert találtam az előttem felsoroltak között amiket még nem láttam, fel keltették az érdeklődésemet.

Meg is fogom nézni.

2017. máj. 1. 09:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már mindenki sokszor látta, de máig egyik nagy kedvencem a "Legyetek jók, ha tudtok" című film. Érdemes olyan kiadásban megnézni (letölteni), ahol a zeneszámok olaszul vannak és felirattal fordítják.
2017. máj. 1. 10:00
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

követő62 örülök,hogy általam találtál olyan filmet amit még nem láttál. De én is meg fogom nézni a "Dárda vége" című filmet,köszi! :)

2017. máj. 1. 10:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem is a Találkozás 1-2, a Tökéletes (vagy Teljesen) idegen 1-2, az Imával nyert csaták,meg egy videó, a Falling plates,ez csak videó,de az evangéliumot nagyon jól elmondja :)
2017. máj. 1. 11:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Napfivér, Holdnővér, Legyetek jók, ha tudtok
2017. máj. 1. 11:53
 9/13 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nekem is a Napfivér, Holdnővér az első.
2017. máj. 1. 12:58
 10/13 anonim ***** válasza:
45%

Őslakos

gyönyörűen rávilágít hogy a hiedelemvilágok nem valóságosak

2017. máj. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!