Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Olykor belefáradok a vallásom...

Olykor belefáradok a vallásom gyakorlásába. Nem akarom, de így történik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es. Nagyon jó gondolatok. Én is ezt tartom a legjobbnak.
2017. máj. 1. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is az a tanácsom, hogy nem a vallásnak kell megfelelni, hanem Istennel kell élni. Ha elgondolkodsz az életeden és ráébredsz a bűneidre és őszintén alázatosan megvallod, megbánod azt Jézusnak és behívod Őt az életedbe a szívedbe, akkor Ő be is költözik hozzád, ha valóban hittel teszed meg ezeket.

Isten nem azt mondja, hogy ennek meg annak kell megfelelni és akkor talán üdvözülsz, hanem azt mondja Jézus gyere hozzám, ha megfáradtál és Én megnyugvást és békességet adok neked.

Mt.11,28.Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.

Jn.6,37.Minden, a mit nékem ád az Atya, én hozzám jő; és azt, a ki hozzám jő, semmiképen ki nem vetem.

Jn.6,45.Meg van írva a prófétáknál: És mindnyájan Istentől tanítottak lesznek. Valaki azért az Atyától hallott, és tanult, én hozzám jő.

Jn.7,37.Az ünnep utolsó nagy napján pedig felálla Jézus és kiálta, mondván: Ha valaki szomjúhozik, jőjjön én hozzám, és igyék.

Jn.4,14.Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne.

Jel.21,6.És monda nékem: Meglett. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen.

Csel.2,38.Péter pedig monda nékik: Térjetek meg és keresztelkedjetek meg mindnyájan a Jézus Krisztusnak nevében a bűnöknek bocsánatjára; és veszitek a Szent Lélek ajándékát.

Csel.3,19.Bánjátok meg azért és térjetek meg, hogy eltöröltessenek a ti bűneitek, hogy így eljőjjenek a felüdülés idei az Úrnak színétől.

Fordulj tehát mielőbb a Feltámadt Jézushoz imádságban és ha megtört szívvel őszintén és alázatosan megbánod a bűneidet és behívod Őt a szívedbe, megfogod látni, hogy Ővele már nem fogsz elfáradni. Már csak azért sem mert látni fogod, hogy nem azon fáradozol, hogy a vallásod előírásainak hogyan tegyél eleget, hanem szabad leszel és örömmel fogod cselekedni a szeretetből fakadó jó tetteket és segítségnyújtást.

2017. máj. 9. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Jn.14,23.Felele Jézus és monda néki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.

Mt.28,20.Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, a mit én parancsoltam néktek: és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen!

2017. máj. 9. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!