Miképpen igazolható az hogy két Teremtő Isten személy létezik?
Kort és nemet is kérnék szépen ha lehetséges! Református Újjászületett Isten hívő keresztény vagyok 19 éves fiú vagyok!
Engedjétek meg hogy ki fejezem azt hogy ahogyan a Biblia tanítás érti!
Az Atya Isten Ő maga Szellem személy maga a Létezés Önmaga a Szeretet az élet forrása! Örökkévaló Isten pusztán Önmagától él! A Fiú Isten Istenből született meg Természetfeletti módon! Abban különböznek egymástól hogy a Teremtő Isten Örökkévaló halhatlan és a Fiú Isten belőle született meg még az idő meg teremtése előtt! És Jézus meg üresitette Önmagát miértunk feláldozta Önmagát a Megváltásunkert és mikor meg halt a Teremtőnk feltamasztotta Őt mert Önmagát nem tudta volna feltámasztani nem , de ? és aztán azt is mondta hogy Én Istenem miért hagytál el engem meg azt is hogy Atyám bocsáss meg nekik mert nem tudják mit cselekszenek és azt mondta végül! Elvégeztetett és hogy a Te kezdbe teszem le a lelkemet! Innentől kezdve láthatjuk meg hogy két különböző személyről van szó!
Ti is így gondoljátok ? És a Szent Szellemét is hiszem csak nem tudtam pontosan hogy Ő neki mi a szerepe Jézus feltámadásaban.
"de mi van akkor, ha rosszabb, hogy ha pont az ismétlődik meg a halál után mindenkinek, ami születés előtt"
Milyen emléked van? Jobb helyről kerültél ide, vagy rosszabbról?
Én egyértelműen jobbról, ha ez megnyugtat.:))
<3
#31 utolsó
Nem vagy egy kicsit beképzelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!