Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen előnyöm származik...

Milyen előnyöm származik abból ha megtagadom Jézust imádni és Jehovához fordulok teljes szívemből és lelkemből?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekelnek a válaszok!

2017. ápr. 26. 23:26
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem,nem csak a JT válaszok érdekelnek csak közbe dolgozom most és nem tudok minden válaszra reagálni, elnézést.

Nem akarom és nem is szeretném én se megtagadni Jézus Krisztust és se "kispadra" ültetni csak csak az imádatával kapcsolatban vagyok kicsit úgymond "megcsúszva".

És nem azért mert én most "alkut" szeretnék kötni, hogy jobb legyen nekem, vagy,hogy benyaljam magam egy felekezetbe; nem! Csupán azt szeretném ha a döntésem által jó irányba kerülök.

De mindenképpen köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 27. 08:45
 12/32 imakommandós ***** válasza:
85%
Nézd akkor is leírom az igazságot, ha egyeseknek ez sértő lesz most, mert a szeretet nem örül a hamisságnak. Jehova Tanúi egy hamis vallás. Ugyanúgy kell tisztelni a Fiút mint az Atyát, de ha kényszeresnek érzed ezt, és nem belső indittatásból fakad, akkor lehet, hogy nincs kijelentésed a Fiúról. Olvasd többet és rendszeresen a Bibliát. Isten minket nem Jehovával, hanem a Fiával, Jézus Krisztussal való közösségre hívott. Vizsgáld meg a Jelenések könyvének 5. fejezetét, ahol bepillanthatunk egy olyan mennyei jelenetbe, ahol Isten személyi testőrei, 4 kerubja, (4 lelkes állat), és a 24 vén leborulva dicséretet énekel a Báránynak. Mi ez ha nem imádás? Kinek éneklünk dicséretet, ráadásul leborulva? Csak annak aki méltó erre, egyedül Istennek. Jézus hatalmas (erős) Isten, és Úr. (Ézsiás 9:6)
2017. ápr. 27. 09:45
 13/32 A kérdező kommentje:

Hát igen kedves imakommandos ebben igazat kell adnom neked!

Az igazság az,hogy annyi minden bolyong mostanság a fejembe, hogy néha még én sem tudom már, hogy mit akarok..

Köszönöm a hasznos választ!

2017. ápr. 27. 09:53
 14/32 imakommandós ***** válasza:
73%

Jel 5:9 És éneklének új éneket, mondván: Méltó vagy, hogy elvedd a könyvet és megnyisd annak pecsétjeit: mert megölettél, és megváltottál minket Istennek a te véred által...

Azért méltó a hívők imádatára a Bárány, mert megváltott minket a vére által, hogy örökke élhessünk. Ez egyenértékű azzal, mintha Ő teremtett volna minket. A trón körül 100 millió angyal pedig azt énekli, hogy méltó a Bárány, hogy vegyen tisztességet és dicsőséget. Hát akkor mennyire hazugok és hamisak azok a vallások ahol megtagadják a Fiútól a neki kijáró tisztességet?

2017. ápr. 27. 09:57
 15/32 anonim ***** válasza:
7%

Luk. 4,8

Felelvén pedig Jézus, monda néki: Távozz tőlem, Sátán; mert meg van írva: Az Urat, a te Istenedet imádd, és csak néki szolgálj.

(5 Móz.6,13-ra utalt Jézus, Jehovára, a zsidók Istenére.)

2017. ápr. 27. 10:18
 16/32 imakommandós ***** válasza:
65%
Róm 16:18 Mert az ilyenek a mi Urunk Jézus Krisztusnak nem szolgálnak, hanem az ő hasuknak; és nyájas beszéddel, meg hízelkedéssel megcsalják az ártatlanoknak szívét.
2017. ápr. 27. 10:36
 17/32 imakommandós ***** válasza:
100%
Kol 3:24 Tudván, hogy ti az Úrtól veszitek az örökségnek jutalmát: mert az Úr Krisztusnak szolgáltok.
2017. ápr. 27. 10:39
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Róma 16:27 Neki, az egyedül bölcs Istennek legyen dicsőség Jézus Krisztus által örökkön-örökké! Ámen.
2017. ápr. 27. 10:42
 19/32 imakommandós ***** válasza:
Jak 2:1 Atyámfiai ne legyen személyválogatás a ti hitetekben, amely van a dicsőség Urában, a mi Jézus Krisztusunkban.
2017. ápr. 27. 10:49
 20/32 imakommandós ***** válasza:
2Pét 3:18 Hanem növekedjetek a kegyelemben és a mi Urunknak és megtartó Jézus Krisztusunknak ismeretében. Neki [legyen] dicsőség, mind most, mind örökkön-örökké. Ámen.
2017. ápr. 27. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!