Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pünkösdi karizmatikus és...

Pünkösdi karizmatikus és Római katolikus között lehet párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe bele szerettem de ő nagyon tartja ahoz magát hogy a saját egyházából találjon párt majd magának..
2017. ápr. 26. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Mikor tértél meg?
2017. ápr. 26. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj nem teljesen értem a kérdésedet, nem tértem meg ő Pünkösdi karizmatikus én pedig Katolikus vagyok és a az érdekelne hogy mennyire valósulhat meg egy ilyen párkapcsolat két ember közt, mennyire működhet hogy két vallás van a családban?
2017. ápr. 26. 16:52
 3/8 Vortrekker ***** válasza:

Nalunk ugyanez a felállás: en katolikus, a felesegem neoprotestans.

Mukodik, mert sztem egymásnak lettünk teremtve.

Szoval ne add fel a dolgot, ha neked van a lany "kirendelve" akkor menni fog.

A családja is elfogad, igaz "feltették" tolem 😃

Csak az a nehézség, hogy a hitemmel kapcsolatos dolgokat nincs kivel megbeszelnem.

2017. ápr. 26. 18:16
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Vortrekker!

Feleséged is először ellenezte hogy más vallásból találjon magának párt ?

Egyébként köszönöm a pozitív válaszodat ez most erőt adott nekem. :)

2017. ápr. 26. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Válaszoltam a leveledre.
2017. ápr. 26. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha megvan a kölcsönös tisztelet egymás és a másik hite iránt, akkor szerintem bármilyen vallásúak közt működhet a kapcsolat. Persze lehetnek nehezebb pillanatok, de ha a másik fél gondolkodása nem "ment át szektásba", akkor minden nehézséget át lehet vészelni.
2017. ápr. 26. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:

"ő nagyon tartja ahoz magát hogy a saját egyházából találjon párt majd magának.."

Akkor ez halott dolog, hacsak te nem térsz át vagy a lány meg nem változtatja a véleményét.

Egyébként a katolikus oldalt ismerem, ha az a kérdés burkoltan, hogy lehet házasság egy katolikus és egy nem katolikus között, akkor a válasz igen. Köthettek templomban érvényes házasságot. A valláskülönbség miatt felmerülő esetleges buktatók leküzdése meg rajtatok múlik.

2017. ápr. 26. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
szerintem nem fog menni a dolog ha mégis akkor rövid életű lesz, mert ő láthatóan ezt komolyan veszi és a karizmatikusokat kb katolikus-gyűlöletre nevelik, tarjednek mindenféle összeesküvéselméletek is közöttük ,hogy a katolicizmust a sátán alapította, a pápa hívta életre az Iszlámot hogy kiirtsa a kereszténységet stb stb örülj ha még ember vagy a szemében, más pünködsiében nem mindig leszel az
2017. ápr. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!