Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha annyira létezik Jézus...

Ha annyira létezik Jézus miért nem segít? Van olyan aki szerint azért teljesült a vágya mert Isten vagy Jézus segített neki?

Figyelt kérdés

Vagy a vonzás törvénye vagy önkontroll miatt sikerült??

Már egyszerüen nem tudom miben higgyek. Vagy egyáltalán higgyek e valamiben. Annyit imátkoztam már annyit kértem az istent hogy segítsen(nem irreális lottó nyereményről sőt nem is pénzről beszélek) de mind hiába.

2017. ápr. 17. 15:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Köszönöm mindenkinek.
2017. ápr. 18. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy példa::

Tegnap megosztottam a Facebook-on, hogy de jó volt a kirándulás. Szuper képek, mosoly és miegymás. De azt már nem tettem közhírré, hogy feltört a lábam, gyerek a végén már üvöltött a fáradságtól, én meg mint egy darab zsák zuhantam az ágyba este és még ma is borzasztóan fáj a lábam, mert feltört.

Ezt gondold át, hogy más az, amit látsz, vagy látni engedek és más a teljes igazság.

2017. ápr. 18. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez,olyan kérdés,mint annak a lánynak a kérése,aki magas,feketehajú,izmos,szeparcú,23 éves,fehér lovon,koronával a fején herceget kért.Ha nincs fehér ló,csak Merci,akkor Isten nem hallgatta meg.
2017. ápr. 18. 17:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mindig elszomorodom, amikor olyan embertől várod a csodát, aki szóbaált iszákosokkal, örömlányokkal...mindenféle emberrel.Még a kocsmába is bement, sőt egy asztalnál ült velük.

Nos Ő olyan tiszta volt, hogy bemehetett a kocsmába, és leülhetett az iszákosokkal egy asztalhoz, de vajon hány úgynevezett vallásos ember meri ezt megtenni? Annak veszélye nélkül "Hú mit mond majd a szomszéd, ha egy örőmlánnyal beszélek. Megszólnak érte"

Azért nem teljesíti a kívánságot, mert Isten tudja mi árt neked. Inkább kívánj békét háborgó lelkednek, és erőt, hogy elfogadd minden nem lehet a tiéd, hisz nem szűlettél zsidónak s nem élsz Izraelben.

2017. máj. 6. 06:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

"Nos Ő olyan tiszta volt, hogy bemehetett a kocsmába, és leülhetett az iszákosokkal egy asztalhoz, de vajon hány úgynevezett vallásos ember meri ezt megtenni?"

Biztosíthatlak róla hogy vannak ilyen emberek. Sőt külön missziók vannak az iszákosoknak az örömlányoknak a kábítószereseknek a homoszexuálisoknak és vannak még börtön missziók is.

Engem az szomorít el hogy úgy írsz mintha ilyenek nem is lennének pedig könnyen utána lehet nézni ezeknek. Csak egy sima keresést kell indítanod a Google-l!

De akár személyesen is felkeresheted ezeket a személyeket persze ennek ára van fel kell áldoznod a szabadidődet és anyagi ráfordítást is igényel ha személyesen akarsz benne részt venni!

2017. máj. 6. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!