Te miért jársz templomba, istentiszteleti helyre? (Akár otthonodban erre kialakított helyre. )
Némelyek felekezeti törvényként,szabályként,míg mások belső,áhitatra való igényük ,vagy közösségi élményük,feltöltődésük kielégítésére,"istenélmény" kereséséért.
Te mit keresel "szent helyeden"?
Bocsi de én nem jarok ilyen helyekre max ha koncertre megyek mert sátanista vagyok
L
Templomba
Mert szerintem szükségünk van rendszeres lelki feltöltődésre és ott egészen máshogy találkozhatok Krisztussal, mintha csak itthon imádkoznék.
Ha megyek ilyen helyre, akkor csak templomba megyek.
Művészeti szempontból lenyűgözőnek találom, ezenkívül van olyan tipikus vallásos hangulata, amit érdekesnek tartok.
Ha úgy döntök, hogy Istenhez akarok szólni, akkor leülve a templom padsorában el lehet mélyedni a gondolataimban, és el tudom mondani, amit szeretnék. Persze tudom, hogy ezt a saját szobámból is megtehetném, de a templom hangulata ad egy kis pluszt ennek az egésznek.
Üdv,
Dante
Szia
Jól írta 2 hsz :-)
Tényleg bibliai alapja van, amiért járok, már idézem is:-)
Héberek 10:24, 25
És figyeljünk egymásra a szeretetre és jó cselekedetekre való ösztönzés végett, nem hagyva fel egybegyűlésünkkel, mint szokásuk némelyeknek, hanem bátorítva egymást, éspedig annál inkább, minél inkább közeledni látjátok azt a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!