Munka után otthonodban éppen ebédelsz miközben felhangosodik a reklám:Milyen érzések fognak el, amikor hallod? Felpuffadás elleni gyógyszer, hasmenés, ennek ellentettje, intim betét és a kevésbé kényes, fogkrém reklám.
> Kikapcsoláson kívűl mit lehet tenni?
Semmit. Én például úgy 4-5 éve nemigen nézek tévét, és nem is érzem hiányát. Ha meg akarok nézni egy filmet, azt letöltöm, és megnézem a PC-n, akkor amikor akarom. Normális felbontásban, reklám nélkül.
Ha evés közben NEKED fontos, hogy menjen a TV, akkor ezt is fogadd el.
Én úgy szoktam, hogy amikor eszem, akkor nem TV-zek, amikor meg TV-t nézek, akkor nem eszem.
Az első válaszolóval tökéletesen egyetértek.
Az M1 híradóján kívül semmit nem nézek.
A filmeket letöltöm, kiírom, és úgy nézem meg.
Nem úgy volt, hogy lesz valami szabály, hogy ne lehessen hangosabb a reklám?
Én sem vagyok nagy TV néző, de csak zaj mellett tudok aludni, szóval éjjel megy, de csak ID Discovery, Life network, Spektrum,NatGeo, Animal Planet :)
Na meg persze Comedy Central a Family guy miatt :D
> Én is úgy tudom,törvény létezne arra,hogy a reklám ne hangosodjon fel.
Tudnak amúgy trükköket a r*hadékok.
Például azt vettem észre, hogy némelyik reklámban a beszéd minden frekvencián üvölt. Tehát nem csak a beszéd normális frekvenciatartományában, hanem még vagy 80Hz környékén is dübörög. Így sokkal inkább figyelemfelkeltő (ijedtedben levered a távirányítót), hangosabbnak hallod, akkor is, ha valójában a reklám hangereje a megengedett tartományon belül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!