Ő lesz a jövő fényforrása? Te szívesen látnád otthonodban?
nem tudom mióta van jelen a piacon, csak most bukkantam rá, ez a világítótest wifin kommunikál okostelefonnal, lehet szabályozni a színét, fényerejét, ébresztéshez, smsekhez rendelni a jelzéseit stb. https://www.youtube.com/watch?v=Rv8iZs_LIcI#_=_
ez és ehhez hasonlók fogják uralni a piacot? mikorra várható szerintetek hoyg általánosan elterjedtek legyenek az ehhez hasonlók? abból gondolom hogy még kicsit odébb van (átlagfelhasználóknak legalábbis) mert jelenleg 30 ezerbe kerül 1 db. [link]
Eben most amúgy nem a fényforrás a poén, hiszen az valószínűleg csak egy RGB-leddel működtetett lámpa. A lényeg itt az a hálózat, ami képes arra, hogy az egyes lámpákat külön irányítsa, akár úgy is, hogy a felhasználóval közben telefonon kommunikál, és azokat az utasításokat hajtja végre.
Tehát összességében ez nem olyan lesz, hogy bemész a boltba és veszel, ahogy a elektromosság megjelenésekor sem volt elég egy konnektor az áramhoz való hozzáféréshez.
Ötletes. De rengeteg ötletes megoldás végezte már a kukában.
Ennyiért nekem nem kellene. Ha rengeteg pénzem lenne, poénból persze kipróbálnám.
Én klasszisokkal jobban örülnék egy olyan okos megoldásnak, ami a lakáson belüli mozgásomat követi, tényleg ahhoz alkalmazkodik. Esetleg kiegészítve hangutasításos "override-dal".
A mostani mozgásdetektoros technikák simán rámsötétítenek a slozin egy hosszabb zártkörű ülésen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!