2/13 Wadmalac válasza:
Bármit. Csak tutira máshogy, mint most gondoljuk. :)
3/13 anonim válasza:
Enyhe paradoxon van a kérdésben. Ha valamiről tudod, hogy "fel lehet találni", akkor az már fel van találva, csak megépíteni kell. A feltalálás mindig valami hirtelen új dolgot jelent, új ötletet.
4/13 A kérdező kommentje:
hát az internetnél nagyobb dolgot nem hinném hogy feltudna
2014. máj. 21. 15:04
5/13 anonim válasza:
Kár, hogy a kérdező válaszait nem lehet leszavazni, mert most 0-lás lenne az internetes megszólalásod :D
6/13 anonim válasza:
az elektromosság pl sokkal nagyobb találmány volt az internetnél (szerintem)
7/13 Shai-Hulud válasza:
"Ha valamiről tudod, hogy "fel lehet találni", akkor az már fel van találva,"
Ezt a mondatot ne akard alkalmazni az örökmozgóval kapcsolatban. :-D
8/13 anonim válasza:
"hát az internetnél nagyobb dolgot nem hinném hogy feltudna"
A 19. század végén azt mondták, hogy amit érdemes volt feltalálni azt már feltalálták. Ahhoz képest a 20. század folyamán rengeteg dolgot találtak fel, ami ha nem is gyökeresen, de megváltoztatta az ember életét, ilyen például az Internet. Nem tagadom, hogy az emberiség történelmében a legnagyobb találmányok egyike az elektromosság, a kerék, a telefon és a repülő mellett, de az utóbbi fél évszázadban többet fejlődött a tudomány mint az előtte lévő tízezer évben. Én biztos vagyok benne, hogy lesz még nagy találmánya az embernek!
9/13 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam. Elektromosság amúgy is volt inkább úgy fogalmaznék, hogy elektromos áram.
10/13 anonim válasza:
Szerintem a spanyolviaszt még jópáran fogják feltalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!