Jézus minek tanított a pokolról, ahol emberek lelkei szenvednek, majd a tűzes tóba lesz vetve a halállal együtt, ha az nem létezik?
Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 09:17
31/37 A kérdező kommentje:
Ítélet után már nincs lélek a pokolban. Olvasd a Bibliát.
2017. ápr. 6. 18:17
32/37 anonim válasza:
Köszönöm a cinikus megjegyzést, de én a pokolra, mint helyre gondoltam.
33/37 anonim válasza:
Kedves homo ludensz!
Sírgödör,barlang,üreg,mind részletkérdés.A lényeg,hogy az isteni lehelet nélküli emberi test eltakaríttatása.
34/37 anonim válasza:
29.Hsz!
Én,a kérdező (25.)ilyen írására reagáltam:
"A pokol nem létezik.
Inkább beszélt róla. Nevetséges."
35/37 A kérdező kommentje:
Még mindig várom a választ. Akik beteg tanítás alatt vannak, azoknak még nem sikerült felelni. Leírtam mindent. Tehát minek beszélt a pokolról Jézus Krisztus, ha nem létezik?
2017. ápr. 19. 07:28
36/37 anonim válasza:
A "pokol" létezik, de nem az a tüzes hely, amilyennek sokan elképzelik...
37/37 anonim válasza:
Tehát választ vársz, de aki tud válaszolni azt megkéred, h inkább ne tegye. Te egy troll vagy?
A pokolnak fordított szó nem ugyan az mint a kénköves pokolnak fordított. Az egyikből van feltámadás a másikból már nincs. És egyik sem a szenvedés helye, mivel a bűn zsoldja halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!