Szeretném ha jönnének hozzám misszionáriusok. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 14:21
1/6 anonim válasza:
Erre nem sok az esély, ha csak nem távolkeleti vagy afrikai országban élsz, ahol leginkább jelen vannak a misszionáriusok.
2/6 A kérdező kommentje:
Felmentés egy olyan oldalra ahol azt kérdezik h szeretnél-e misszionáriusok találkozni ( [link] ) és kitöltötte. Szerinted most több esélyem van?
2017. márc. 25. 15:15
3/6 A kérdező kommentje:
*felmentem
*kitöltöttem
2017. márc. 25. 15:25
4/6 anonim válasza:
Ha tudod, akkor minek kérdezed?
Bár én vigyáznék az ilyen mormonok féle szektákkal. Az iszlámnak is több köze van a kereszténységhez, mint nekik. Igaz nem írtad, hogy milyen misszionáriusokra van szükséged, csak én feltételeztem, hogy keresztény témakörbe tartozik a kérdésed.
5/6 anonim válasza:
Szia! Miért szeretnéd, ha misszionáriusok mennének hozzád? Szeretnél többet hallani, megtudni Istenről, Jézusról? Arról, hogyan lehet kapcsolatunk az élő Istennel? Vagy más okból? És milyen misszionáriusokra gondoltál? Mert több keresztény és nem-keresztény felekezetnek is vannak ilyen emberei.
6/6 anonim válasza:
Ne akard, hogy ilyenek jelenjenek meg a házadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!