Mikor az ember "kirajzik" a csillagok közé akkor a misszionáriusok követni fogják őket?
Figyelt kérdés
Vagy a Földön maradnak és nem terjesztik el a Szentírást az akkor már más planétán, űrállomáson lévő kolóniák közt?2013. dec. 10. 00:29
1/20 anonim válasza:
?????????????
NA én megyek aludni, mert erre nem tudok válaszolni, mert a bibliában nincs szó róla, ezért olyat meg nem írhatok, ami nem Isten szavában van.
2/20 A kérdező kommentje:
:) :) :D :D
2013. dec. 10. 00:40
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Szerintem az emberek fognak csillagokat látni, amikor a misszionáriusok kirajzanak.
5/20 anonim válasza:
Igen kovetni fogjak oket, kb 4 meterrel mogottuk fognak repulni, ugy " rajzanak " kifele misszionarius pozicioban.
Aki lassbban repul az 5-6 meterre is kovetheti oket.
Bizony ez igy lesz.
6/20 anonim válasza:
Én valami ilyesmit képzelek el.
7/20 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy ki fognak rajzani, és a földönkívülieket fogják zargatni, hogy térjenek meg. És még jó pár ezer évig fogják riogatni a jónépeket, hogy "de már most tényleg jön a végítélet".
Remélem a földönkívülieknek több eszük lesz, mint az indiánoknak.
8/20 anonim válasza:
Akármerre is visz az utunk az Univerzumban, remélem a csőlátó vallásfanatikusok itthon maradnak.
9/20 A kérdező kommentje:
Szóval elképzelhető hogy hasonló képen fog végbemenni mint mikor az Újvilágba is kimentek a telepesek és velük együtt különböző felekezetek képviselői, igehirdetői?
2013. dec. 10. 15:56
10/20 anonim válasza:
Ez mi? Az ember kirajzik a csillagok közé?
Ez egy díjnyertes kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!