Hívők! Ti hány éves korotokban találtátok/ismertétek meg az igazit?
Figyelt kérdés
Tehát mikor alakult ki egy komoly párkapcsolatotok úgy,hogy egyből tudtak ,hogy ez csak is Istentől van.
Első sorban hit gyülekezeti tagoktól szeretnék választ.
2017. márc. 13. 19:56
11/15 anonim válasza:
azt meg végképp nem értem, mi ez a 18 év korhatár. ki mondott neked ilyen hülyeséget?
12/15 anonim válasza:
Hogyhogy ki mondta? Én azt hittem minden hívő tisztában van azzal, hogy 18 éve alatt nem járunk senkivel. Ez egy ilyen általános szabály a hívőknél. Ahogy az is, hogy a párod megcsalása halálos bűnnek számít. A halálos bűn az, mai annyira eltávolít istentől, hogy ha nem bánod meg szívedből (nem, nem annyira, annál sokkal jobban), akkor a pokolra kerülsz. Halálos bűn a gyilkosság, és a házasságtörés. 18 év alatt pedig nem jövünk össze senkivel! Hívő vagy, ezt tudnod kéne!
13/15 anonim válasza:
miii? bocs, de hol van ilyen a Bibliában? te milyen szekta tagja vagy? és milyen házasságtörésről beszélsz, egyedül a férjemmel feküdtem le életem során.
14/15 anonim válasza:
12 éves kortól engedni a szexet a törvény, 14 felett nagykorúval is. A Biblia babával is csak vedd feleségül.
Sok boldogságot!
15/15 anonim válasza:
17 éves voltam,most vagyok 21 és lassan 1 éve vagyunk házasok. :) De nem vagyok hit gyülis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!