Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Itt, ebben kategóriában...

Itt, ebben kategóriában jelenlévő hívő és nem hívő emberek, hogy találtatok rá az oldalra?

Figyelt kérdés

Ajánlás? Vagy véletlen műve?

És miért döntöttetek úgy hogy nem csak passzív figyelők

hanem aktív regisztrált felhasználók lesztek?

+ A vallás és valláskritika mellet szoktatok más kategóriában is aktívak lenni?

2016. febr. 4. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hívő ember vagyok.

Azon belül humanisztikus zsidó.

Hát épp vallási ügy...

Amikor regisztráltam az oldalra akkor úgynevezett "világi" (*szekuláris) emberke voltam ,de előtte is olvastam itt kérdéseket ,akkor keresztény voltam.

"És miért döntöttetek úgy hogy nem csak passzív figyelők

hanem aktív regisztrált felhasználók lesztek?"

Mivel voltak olyan problémáim amiket a körömben senki mástól nem tudtam volna megkérdezni ,SŐT még ez a probléma ma is nyom ,és vallási ügy ,méghozzá.

De ,ha nem regisztráltam volna erre az oldalra ,akkor nagyon sok dolgot halasztottam el.

Nagyon sok barátot szereztem itt ,itt ismertem meg életem első barátnőjét (akivel több ,mint egy hónapja együtt vagyunk és ma van a születésnapja az édesemnek).

De közbe sok ellenséget is szereztem magamnak ,de asszem egy brit politikus mondta ,hogy:

"Ha vannak ellenségeid ,akkor már valamit felépítettél".

"A vallás és valláskritika mellet szoktatok más kategóriában is aktívak lenni?"

Rengetegbe...

Tini párkapcsolatok,Felnőtt párkapcsolatok,szexualitás,Tudományok,ezotéria és bár próbálom nagyon távol tartani magam ,de politika.

A politika kategóriába leginkább a bevándorló kérdéseknél és az Izrael állama/cionizmussal kapcsolatos kérdéseknél szoktam válaszolni.

Üdv!

2016. febr. 4. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:

*nagyon sok dolgot halasztottam volna el és maradtam volna le.

Egyébként meg még azért ,mert tetszik + zsidó szokásokhoz híve ,kérdésre kérdés: Mert miért is ne? :) :D

2016. febr. 4. 11:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor rátaláltam erre az oldalra, elég aktív keresztény voltam, azért válaszoltam a kérdésekre, mert úgy láttam, sok témában komoly félreértések vannak. Ma már ritkán jövök ebbe a kategóriába, mert egyrészt már engem sem érdekel olyan nagyon ez a téma, másrészt meg a kérdések magukat ismétlik, ami nagyon unalmas, a válaszolók többsége pedig szemellenzős módon nyomja a maga igazát, úgyhogy nem igazán alakulnak ki normális, tartalmas beszélgetések egy-egy témában (aminek ugye alapfeltétele lenne, hogy kíváncsi legyek a másik álláspontjára, ne csak a magamét szajkózzam).

Kétgyerekes anyaként a Gyerekvállalás topikot látogatom inkább.

2016. febr. 4. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok ,egyet értek a 3-assal abban ,hogy sokan nem hallgatják meg más véleményét (egyszóval ,leírva: lesz***rják) és primitív módon szajkózák a szövegüket.
2016. febr. 4. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Teljesen véletlenszerűen jutottam ide, már ha vannak véletlenek egyáltalán. Kéményseprő-ügyben akartam tájékozódni, és a gugli kidobta a gyakorit is. :)

És ha már erre jártam, szétnéztem más témákban is, ami engem érint. Egyik ez a vallási, meg van még két-három, ahol válaszolgatok is, a többit csak olvasgatom.

2016. febr. 4. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért regisztráltam, hogy megválaszoljak egy kérdést. A kérdés körülbelül így szólt: Visító néma szomszéd, mit tudok tenni?

Aztán elnéztem más témákba is.

2016. febr. 4. 21:03
 7/7 KZitus ***** válasza:

Egy beszélgetés közben felmerült bennem egy kérdés miatt, vajon mit gondolhatnak erről mások?

Az ismerősöm mondta, hogy van egy olyan oldal, ahol megkérdezheted. Megmutatta.

Aztán mikor kiirtam a kérdést, érdekesnek találtam a válaszokat. Később kaptam hideget, meleget na és barátokat is, akikkel ma is levelezem.

Én nem bántam meg, hogy itt maradtam:-)

2016. febr. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!