Hívők! Ti hány éves korotokban találtátok/ismertétek meg az igazit?
Tehát mikor alakult ki egy komoly párkapcsolatotok úgy,hogy egyből tudtak ,hogy ez csak is Istentől van.
Első sorban hit gyülekezeti tagoktól szeretnék választ.
Ez dicséretes :) Sok boldogságot.
Várom még a válaszokat.
Elárulod milyen az a szeretet, ami Istentől van és mi az ami nem? És miköze a párkapcsolathoz?
Én nem találtam meg soha. Tudod miért? Mert amennyire egoista vagyok, annyira nem vagyok önző.
A szerelmed a másik a feled. Ehhez nem Isten tudat kell, hanem a másik ember szeretete, a vele való szoros lelki kapocs.
Valóban egy másik fél szeretete is kell ehez ,azonban több nővel ki lehet alakítani egy bensőségesebb lelki viszonyt de csak 1 lány van akinél ez a legmélyebb lehet és ez kölcsönösen is igaz legyen és ,hogy ezt a személyt megtaláljuk több milliárd ember közül ahoz Isten kegyelme kell.
Mellesleg a gyermekeinket is eltervezte Isten ,ezért is nagyon fontos ,hogy jó párt válasszunk ,hogy Isten akarata végbe menjen.
Ez a hitedtől függ illetve,hogy ujjászülettél e Jézusban Krisztusban.
Ha igen es a hited is a helyén van akkor biztosíthatlak,hogy veled lesz az akarata:).
Viszont ,ha még nem tértél meg,akkor add át a terheidet és szüles ujjá :).
"hát én nem hit gyülekezetes vagyok, de 15 évesen jöttem össze a párommal, aki jelenleg már 2 éve a férjem."
Nem félsz, hogy a pokolra kerülsz? Én hívő vagyok, de úgy tudtam 18 év alatt nem jöhetsz össze senkivel, és nem is közösülhettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!