Lehetséges, hogy azért ver az Isten, mert eltékozoltam a tegetségemet?
Gimiben még jó tanuló voltam.De nem tanultam tovább,nem akartam,nem volt önbizalmam,gondoltam úgy sem megy nekem stb..De már megbántam.Vmi semmitérő szakképesítést tanulok egy szakközépben,de nem tetszik.És utálom ezt az új iskolát.Mostanában nagyon rámjár a rúd.Bármit csinálok,minden rosszul jön ki.A buszbérletemen elírtam egy számot,az ellenőr megbüntetett 7000 forintra.Fekvenyomomó versenyre készültem,persze hogy lebetegedtem.Most Pestre készültünk koncertre,pont most kapott el a hányás-hasmenés vírus.Moziba akartam menni,onnan is elkéstem.Állandóan hasmenésem van,az iskolában kell elmennem wc-re már szeptember óta.Ami nagyon kellemetlen.És még sokminden van.
Lehet azért van ez,mert nem mentem el a főiskolára és az Isten is azt akarja,hogy elmenjek?
S miért lenne ezekhez Istennek köze?
Ha nem tetszik, váltsál. Ez a felsőoktatás egy jó eleme.
Annyira bírom, hogy minden hívő azt hiszi, hogy ő a világ közepe. Ha létezne, akkor is lexarna téged, öcsém. Még ha érdekelnéd is, nem a felsőoktatási tanulmányaiddal foglalkozna.
Ha megy a hasad, vegyél be széntablettát, az arra van!
Amúgy az az érdekes,hogy volt február 15 a jelentkezési határidő.Akkor erőteljesen gondolkodtam rajta,hogy jelentkezem.De aztán mégse,a szüleim is erősködtek,hogy fejezzem már be ezt,ha elkezdtem..Szóval mem jelentkeztem.
De abban az időszakban teljes egy hónapra abbamaradt a hasmenés.De most újra előjött és rosszabb,mint volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!