2017. szeptember 9-én vagy 23-án elragadtatunk! Hamis tévtanítás?
Azt az utolsó órát és a napot csak egyedül az Atya tudja.
Mégis egy keresztény prédikátor csillag- és bolygóállásokból félelmetesen és bámulatosan be tudja mutatni nekünk a Jelenések könyvben leírtakat, hogy az utolsó idők idén fognak elkezdődni.
https://www.youtube.com/watch?v=J_QRfP51QAM
Aki Jézus 2.eljövetele idejét megjósolja bármilyen módszerrel,az BIZTOSAN téved!
Jézus,minden kétséget kizáróan tagadta,hogy azt ember,angyal tudhatja.
Én máris elragadtatott vagyok ettől a sok tudatlan világvége-jóstól!
.
"utolsó idők idén fognak elkezdődni"
Utolsó időK nincsenek.
Az idő bevégezte már a kezdetétől fogva elkezdődött.
"Jézus,minden kétséget kizáróan tagadta,hogy azt ember,angyal tudhatja."
Akkor ha minden napra jutna egy ember, aki azt állítja holnap lesz a világvége, soha nem jöhetne el?
:-) ez jóóó volt kedves 4-es, így sosem jön el a világ vége!
egyébként Steve Cioccolanti ausztrál prédikátor filmjeit láttam, ahol kereszténynek vallja magát, Jézus barátja stb. és nemegyszer kritizálta a Jehova tanúit. Ezért számomra érthetetlen, hogy miért prédikál ezekről.
Kedves Kérdező.
Azt hagy mondjam el, hogy mielőtt megtörténne az úgy nevezett "világvége", még van néhány esemény ami még várat magára.
Ha megfigyeljük a Jelenések könyvét, és a többi próféciát, ami az utolsó napokra vonatkozik, láthatjuk, hogy a következők még nem történtek meg,
(Jelenések 18:1–3) . . .. 2 És erős hangon így kiáltott: „Elesett! Elesett Nagy Babilon, és démonok lakóhelye lett, minden tisztátalan kigőzölgés rejtekhelye, és minden tisztátalan és gyűlölt madár rejtekhelye! 3 Mert paráznasága haragja borának áldozatul esett az összes nemzet, és a föld királyai paráznaságot követtek el vele, és szégyentelen fényűzése hatalmának köszönhetően meggazdagodtak a föld utazó kereskedői.”
(1Tesszalonika 5:2, 3) . . .napja pontosan úgy jön el, mint a tolvaj éjjel. 3 Amikor azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a gyötrő fájás a várandós asszonyra; és semmiképpen nem fognak megmenekülni.
(Ezékiel 38:16) 16 Rátörsz az én népemre, Izraelre, mint a felhők, hogy beborítsd azt a földet. A napok befejező részében következik ez be, . . .
Persze ezek az eseményeket tekintve bármikor sorban megtörténhetnek, hiszen nagyon forrong a világ,
Sok helyen a vallások nevében követnek el emberek ellen gyilkosságokat, öngyilkos merényleteket, s egyéb helytelenségeket.
Isten ezért a politikai hatalmakat bármikor felhasználhatja ezeknek a megszüntetésére
S ha ez megtörténik, akkor kijelentik, hogy béke van ami látszólag annak is tűnik.
De Isten népe nem nem szünteti meg az imádat gyakorlását, amiért a védtelennek tűnő keresztényeket a politikai hatalmak és emberek megtámadják, és ennek a következménye lesz armageddon kitörése.
Pf....
Csillagok meg bolygók állásából készitik a horoszkópokat is nem?
Minden évben kijön egy ilyen jóslat, szóval fenntartásaim vannak. De elmenetem ezt a kérdést és majd szeptemberben válaszolok, onnantól pedig ne hallgass többet erre az emberre.
Amúgy meg nem kéne ennek változtatnia semmin, hiszen nem csak azért élsz helyesen, mert hamarosan jön a vég.
8-as, rendben, inkább megvárod mi fog történni, aztán visszatérsz erre a kérdésre :)
living witness, köszi a hosszú, tartalmas válaszod
imakommandós, azért ne felejtsük el, hogy a napkeleti bölcsek épp a csillagállásból következtettek, hogy megszületett a zsidók királya Máté 2. fejezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!