Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » 2017. szeptember 9-én vagy...

2017. szeptember 9-én vagy 23-án elragadtatunk! Hamis tévtanítás?

Figyelt kérdés

Azt az utolsó órát és a napot csak egyedül az Atya tudja.

Mégis egy keresztény prédikátor csillag- és bolygóállásokból félelmetesen és bámulatosan be tudja mutatni nekünk a Jelenések könyvben leírtakat, hogy az utolsó idők idén fognak elkezdődni.

https://www.youtube.com/watch?v=J_QRfP51QAM

2017. febr. 11. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Én már túl voltam rajta 2012.12. hó akárhányadikán, engem már nem érint.
2017. febr. 11. 19:07
 2/18 anonim ***** válasza:
85%

Aki Jézus 2.eljövetele idejét megjósolja bármilyen módszerrel,az BIZTOSAN téved!

Jézus,minden kétséget kizáróan tagadta,hogy azt ember,angyal tudhatja.

2017. febr. 11. 19:14
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Én máris elragadtatott vagyok ettől a sok tudatlan világvége-jóstól!

.

"utolsó idők idén fognak elkezdődni"

Utolsó időK nincsenek.

Az idő bevégezte már a kezdetétől fogva elkezdődött.

2017. febr. 11. 19:57
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

"Jézus,minden kétséget kizáróan tagadta,hogy azt ember,angyal tudhatja."

Akkor ha minden napra jutna egy ember, aki azt állítja holnap lesz a világvége, soha nem jöhetne el?

2017. febr. 11. 20:10
 5/18 A kérdező kommentje:

:-) ez jóóó volt kedves 4-es, így sosem jön el a világ vége!

egyébként Steve Cioccolanti ausztrál prédikátor filmjeit láttam, ahol kereszténynek vallja magát, Jézus barátja stb. és nemegyszer kritizálta a Jehova tanúit. Ezért számomra érthetetlen, hogy miért prédikál ezekről.

2017. febr. 11. 20:40
 6/18 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező.

Azt hagy mondjam el, hogy mielőtt megtörténne az úgy nevezett "világvége", még van néhány esemény ami még várat magára.

Ha megfigyeljük a Jelenések könyvét, és a többi próféciát, ami az utolsó napokra vonatkozik, láthatjuk, hogy a következők még nem történtek meg,

(Jelenések 18:1–3) . . .. 2 És erős hangon így kiáltott: „Elesett! Elesett Nagy Babilon, és démonok lakóhelye lett, minden tisztátalan kigőzölgés rejtekhelye, és minden tisztátalan és gyűlölt madár rejtekhelye! 3 Mert paráznasága haragja borának áldozatul esett az összes nemzet, és a föld királyai paráznaságot követtek el vele, és szégyentelen fényűzése hatalmának köszönhetően meggazdagodtak a föld utazó kereskedői.”

(1Tesszalonika 5:2, 3) . . .napja pontosan úgy jön el, mint a tolvaj éjjel. 3 Amikor azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a gyötrő fájás a várandós asszonyra; és semmiképpen nem fognak megmenekülni.

(Ezékiel 38:16) 16 Rátörsz az én népemre, Izraelre, mint a felhők, hogy beborítsd azt a földet. A napok befejező részében következik ez be, . . .

Persze ezek az eseményeket tekintve bármikor sorban megtörténhetnek, hiszen nagyon forrong a világ,

Sok helyen a vallások nevében követnek el emberek ellen gyilkosságokat, öngyilkos merényleteket, s egyéb helytelenségeket.

Isten ezért a politikai hatalmakat bármikor felhasználhatja ezeknek a megszüntetésére

S ha ez megtörténik, akkor kijelentik, hogy béke van ami látszólag annak is tűnik.

De Isten népe nem nem szünteti meg az imádat gyakorlását, amiért a védtelennek tűnő keresztényeket a politikai hatalmak és emberek megtámadják, és ennek a következménye lesz armageddon kitörése.

2017. febr. 11. 21:03
 7/18 imakommandós ***** válasza:
100%

Pf....

Csillagok meg bolygók állásából készitik a horoszkópokat is nem?

2017. febr. 11. 21:05
 8/18 anonim ***** válasza:

Minden évben kijön egy ilyen jóslat, szóval fenntartásaim vannak. De elmenetem ezt a kérdést és majd szeptemberben válaszolok, onnantól pedig ne hallgass többet erre az emberre.

Amúgy meg nem kéne ennek változtatnia semmin, hiszen nem csak azért élsz helyesen, mert hamarosan jön a vég.

2017. febr. 12. 07:10
 9/18 Alex Fly ***** válasza:
51%
Aznap pont nem érek rá, tehát csak tévtanítás lehet...
2017. febr. 12. 10:56
 10/18 A kérdező kommentje:

8-as, rendben, inkább megvárod mi fog történni, aztán visszatérsz erre a kérdésre :)

living witness, köszi a hosszú, tartalmas válaszod

imakommandós, azért ne felejtsük el, hogy a napkeleti bölcsek épp a csillagállásból következtettek, hogy megszületett a zsidók királya Máté 2. fejezet

2017. febr. 12. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!