Kedves Jehova Tanúi! Milyen bibliai versekkel lehet igazolni, hogy Jėzus angyal volt?
Zitus és Judit köszönöm a verseket :) àttanulmànyoztam, ès lenne pàr kèrdèsem: a tesszaloniki levèl 4:16-ban szereplõ Ùr, aki leszàll az ègbõl arkangyal szòzatàval, õ a Krisztus? tehàt Krisztus arkangyal ès Ùr is?
Dàniel 10. fejezetèt is àttanulmànyoztam , nekem az jött le, hogy Dàvidnak làtomàsa volt ès egy fèrfi gyolcsruhàba öltözve megèrintette Dàvidot (10,10). Ez a fèrfi ki volt? "olyan valaki, mint egy ember-fia" (10,16) Biztos, hogy ez az emberfia nem Mihàly arkangyal, mert önmagànak nem mondhatta volna azt, hogy "Mihàly a segìtsègemre jött" (10,13)?
èrdekes, amit Pèter ìrt: ha Krisztus az Atya küldötte, akkor Isten hogyan küldhette le önmagàt a földre? szerintem mindegy, hogy küldöttnek vagy angyalnak hìvjuk. kèrdès: ha egyik helyen Krisztus az Ùr angyala/küldötte, akkor hogy lehet az Ùr is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!