Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A lapos Föld hívők vajon...

A lapos Föld hívők vajon melyik felekezethez tartozhatnak?

Figyelt kérdés

Van e esetleg olyan kollektíva a kereszténységen belül, ahol ez az egyik alappilér?

Hiszen egyre több ilyen videót látni az egyik, inkább a legnagyobb videómegosztó oldalon.

2017. jan. 27. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Ahogy nézem, ennek nem feltétlen van köze a valláshoz. Sima polgári társulat. Gondolom olyanok hisznek benne, mint akik pl. az evolúciós törzsfejlődésben:)
2017. jan. 27. 12:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Köze van a vallásnak nagyon is, csak nem igazán tudom melyik felekezet :O
2017. jan. 27. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A Lapos Föld felekezethez.
2017. jan. 27. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Alighanem a geoplanisták big smoother ágazata.
2017. jan. 27. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

nem kifejezetten felekezetfüggő, ez nem vallási tétel inkább konteo, mert mint a többi konteonál is itt sem az "elmélet" részleteiben van a különböző "ágazatok" közötti eltérés hanem abban hogy mit mondanak ki az aki ezt vagy azt teszi veled és miért, pl a "kondenzcsíkkal mérgeznek" dolognak is van több ágazata, de nem abban térnek el hogy ez hogyan vagy mikor történik hanem abban hogy ki az aki csinálja és ezért persze gyökerestül ki kell irtani (amerikában az oroszok, az oroszoknál a pápa, nálunk a zsidók, stb stb)

hasonlóan a lapos föld sem kifejezetten felekezethez kötődik sőt én találkoztam már neoprotestáns keresztény változattal, aktolicizmusról leszakadt változattal, muszlim változattal, neopogány változattal (tudtommal ez volt az első) és ateista változattal is

2017. jan. 27. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Minden felekezethez,kivéve az istentelenek vallását.
2017. jan. 27. 18:15
 7/9 Alex Fly ***** válasza:
Az idióták és vakok felekezetéhez.
2017. jan. 28. 12:14
 8/9 A kérdező kommentje:
2017. jan. 28. 14:00
 9/9 Morpheus RexXx válasza:
Szerintem a hitgyüli egyik ága lehet.. rémisztő..
2017. jan. 30. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!