Ugye ez megbocsájtható?

Csak magamat tudom ismételni: SENKIT nem ismerek, aki fizikailag bántalmazta volna az apját/anyját vagy nagyanyját/nagyapját.
Ez nem a "persze, hogy egy 14 éves gyerek ezt csinálja" kategória. Nem csinálja ezt egy 14 éves gyerek. Sajnálom, ha nem tudod ezt elfogadni.
(Olyanról tudok, hogy szódásszifonnal locsolgatta az anyját, ha az hülyén viselkedett)
Viszont kicsit unom már ezt a témát, bocs ha belezavartam a bűnbocsánatodba, menj el kétszer templomba és királyság lesz. Mintha meg se történt volna.

Ha vádol téged a szíved,az miatt amit tettél,ha büntudatot érzel,akkor segít az 1János 1/9
Ha megvalljuk büneinket,hü és igaz,hogy megbocsássa büneinket és megtisztítson minket minden hamisságtól.
Tehát nemcsak hogy megbocsájt,de meg is tisztít.Én úgy gondolom,hogy Ő nem akarja azt,hogy életed egy pillanatát is büntudatban éld.

Isten szinte bármilyen * bűnt megbocsát, ha az illető megbánja, és elhagyja (azért nem írtam a megvallást, mivel ha valaki megbánja, akkor előbb meg is vallja, de fontos hogy el kell hagynia a bűnt.)
*Kivéve egyet. A Szent Szellem káromlást. Erről beszél Jézus is. De szerintem te biztos nem káromolod a Szent Szellemet.

Isten minden megbánt bűn megbocsájt. Ha pedig ő megbocsájt, akkor magadnak is köteles vagy megbocsájtani, mert ki vagy te, hogy felülbírálod az Istent.
Remélhetőleg a nagyapád is megbocsájtott, ha nem így tett, az odaát nagyon kínos lehet.

Kedves Kérdező!
Lelkészként mondom:
Krisztus azért adta életét,hogy mindazok,akik belátják bűnüket,és kérik Isten bocsánatát,azokat megtisztítsa.Ha te ezt már megtetted,akkor tiszta vagy.
Bűnödet Jézus elvitte,a "Feledés Feneketlen Tavába"melyben tilos a horgászás!
Ha Krisztusnak adtad bűnödet,akkot többé ahhoz nincs jogod visszavenni!Ezt,tartsd tiszteletben!
Jó tudnod,hogy tehetetlenségedben mire vagy képes,és erre fel kell készülnöd a jövőben,hogy ismét ne történhessen hasonló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!