Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? Ez ugye megbocsájtható?
Remélem kamu a kérdés.
Ha nem,ásd el magad élve,a legjobb haverral együtt.
Nem lehetsz ilyen önző, hogy a férjed élet és halál között van,de te el akarod mondani neki,hogy könnyíts a lelkeden....hát b+, már ne haragudj.
Ha nem éli túl, akkor ne ezt a remek hírt vigye magával a halálba.
Ha túléli, szépen várd meg,amíg jobban lesz,és mond el neki,és nagyon szégyelld magad.
@Kérdező
Most kivételesen eltekintek attól, hogy minősítselek téged, és megpróbálok egy jó tanácsot adni.
Ha egyszer történt volna meg a megcsalás, akkor azt mondtam volna, hogy ne mondd el. Egyszer botlottál, viseld a következményét, remélem, hogy tanultál belőle, és utána jobban fogod tisztelni a férjed.
Viszont az, hogy megcsaltad, méghozzá egy olyan emberrel, akit ovis kora óta ismer, ráadásul NÁLATOK...
Nos tudod mit mondok én neked? Ha a férjed rendbe jön (remélem igen!) egy ideig ne mondj neki semmit, amíg fel nem épül. Felesleges idegesíteni.
De ha meggyógyult, utána olyan gyorsan takarodj el az életéből, amilyen gyorsan csak tudsz. Vagy szóban elmondasz neki mindent, hogy a háta mögött bohócot csináltál belőle, vagy leírod egy levélben, majd összepakolod a holmidat, és elhúzod a csíkot.
Ennyit tudtam segíteni. A férjednek jobbulást, de téged nem tudlak sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!