Van olyan, a 10 törvényből, amely nélkül gyakorolhatjuk az isteni szeretetet?
Jézus,követői számára a "Szeretet Törvényét"hagyta,mely életünk irányítója kell hogy legyen.
Lehet-e szeretni isteni módon a 10 törvény áthágásával?
Melyik,a 10 közül nem aktuális a 21.sz.-ban?
Örökéletünk kérdésében(üdvösségünkben)van-e szerepe a törvény megtartásának?
31-es, ne kezdd el már te is!
Miért csak a katolikusok tanításai tartalmaznának tévedést? A te gondolkodásod, a te egyházad pedig nem?
Természetes, hogy mindenhol vannak tévedések, hibák, de hogy szapulni a katolikusokat, az jól megy nektek?
Jómagam nem vagyok katolikus, de tévedésnek minősíteni más egyházak tanításait, szerintem nem helyes dolog! Inkább azt kellett volna írni a kedves kérdezőnek, hogy nincs kárhozatos és bocsánatos bűn, de azért csak bevonta a katolikusokat is. Álszent magatartás!
Kedves 30.Hsz!
A RK egyház,már régen nem a krisztusi tanítás szerint tanít.
A Biblia,sehol sem tanít olyat,hogy bármely bűn bocsánatot nyerne Krisztus bűntörlő vére nélkül.
Kedves 32.Hsz!
Lehetett volna mellébeszélni,de a tény az,hogy a katolikusok találták ki a "bocsánatos,és kárhozatos bűnök"kategorizálását.
Érdekes érvelési rendszer:
Ha valaki kritizálni merészeli szent dogmáimat,akkor én duzzogni fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!