Múltkor betértem egy református templomba (külföldön). Nem vagyok templomba járó valaki (egyelőre), de ezen megdöbbentem, a többi lent?
Magyarországon élő református vagyok. Még nem hallottam ilyesmiről, de személy szerint elég furcsának találom.
Szerintem ezt a helyi lelkésznőtől kellene/kellett volna megkérdezned.
(A külföld melyik országot takarja?)
Hat, baratom, sokat kell meg neked tanulni a vilagrol. Elsore azt, hogy ha valahova bevandorolsz, akkor neked kell alkalmazkodni a szokasokhoz, es nem nekik kell mindent ugy csinalni, ahogy neked tetszik.
Masfelol, gondolom f*ngod nincs rola, de az Egyesult Kiralysagban a reformatus vallas nem epp elterjedt, ezert feltetelezheto, hogy a templom is anyagi gondokkal kuzd, igy minden lehetoseget megragad, hogy fenn tudja magat tartani.
Mondjuk minek is magyarazok neked, akinek a tiszteletes 'valami noci'....
Veled nem az a baj, hogy nonemu vagy, hanem hogy olyan korlatolt, hogy egy hatemeletes pesti lepcsohaz is megirigyelne. Buta vagy, rovidlato, intolerans, es olyasmikbe utod a pisze kis orrocskadat, amihez a vilagon semmi, de semmi kozod.
Gondolom rajtad kivul senki nem kifogasolna a templomban latottakat, csak te hozongsz rajta, hogy ez milyen 'szakmaiatlan' meg felhaborito. Az lehet a gond, hogy tulsagosan jo dolgod van, es mar nincs mas, amivel lefoglalhatnad magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!