Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hisznek az emberek...

Miért hisznek az emberek Istenben?

Figyelt kérdés
Amik zajlanak a világban, nem úgy tűnik, hogy létezne.
2017. jan. 5. 17:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2017. jan. 5. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
32%

Ami a világban zajlik azt nem istenre kell fogni hanem a sátánra, pl a terrorizmus nem isten hanem a sátán műve. Nekünk embereknek van képességünk arra hogy összefogva , a terrort legyőzve egy jobb világot teremtsünk, olyat ahol Isten az úr., hisz mindannyiunkban van egy kis Isteni. És ez nem lehetetlen. Jézus mondja Aki hisz bennem az ugyanazokat a tetteket viszi végbe sőt még nagyobbakat is mert én az Atyához megyek.

Nem várhatunk tétlenül hogy mi nyugodtan üldögélünk Isten meg majd jobbá teszi a világot, Ha Isten látja a cselekvést majd segíít.

Én már nagyon fiatalon megtaláltam Istent még most is csak 17 vagyok, de jöhetne bárki hogy nekem arról beszéljen hogy Nincs Isten, nem hinném el , mert hitem Isten olyan erős hogy azon semmi sem változtathat. A hit Isten ajándéka, az ateistákat én úgy definiálnám mint azok az emberek akik még nem kapták meg a hit ajándékát.

Én személy szerint megvagyok győződve hogy van Isten aki vigyáz rám, és nem igaz az hogy a gyengéknek van szüksége Istenre, mert Istenre mindenkinek szüksége van, Nincs a földön olyan hatalom mely nagyobb lenne Istennél.

2017. jan. 5. 19:22
 3/16 anonim ***** válasza:
"Ami a világban zajlik azt nem istenre kell fogni hanem a sátánra, pl a terrorizmus nem isten hanem a sátán műve." Ha ez így van, hogy lehet, hogy a Bibliában Jób történetben a Sátán csak az után kezdi el sanyargatni Jóbot, miután arra Isten engedélyt adott? És még valami, ha a terrorizmus, és a világban zajló borzalmak a Sátán műve, akkor, hogy lehetséges, hogy Jób történetében engedély adás után is, csak sanyargatta Jóbot? A Sátán ha az lenne amiről beszélsz, miért nem mészárolta le Jóbot, Isten megkérdezése nélkül ? Így ezeket a kérdéseket nem szoktátok feltenni ? Érdekes, hogy a Bibliában szinte senkit nem ölt meg Lucifer, ezzel szemben Isten lemészároltatott több millió embert, hogy van ez ?
2017. jan. 5. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Én Írtam az elsőt is. Kedves 3-as. Most te hiszel Istenben vagy sem? Sosem hallottál még arról hogy az életet Isten adta, egyedül neki áll jogában visszavenni azt, a sátán nem ad életet ezért ha ö embert öl (egy másik emberen keresztül) az már bűn.
2017. jan. 5. 20:04
 5/16 anonim ***** válasza:

"a terrorizmus nem isten hanem a sátán műve"

És Sátán kinek a műve?

2017. jan. 5. 20:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

A Bibliát azért íratta le hogy elmondja nekünk, mi történt, és mi fog történni.

Jézus határozottan kijelentette az Atyjával együtt, hogy az utolsó napokban nehezen elviselhető válságos idők lesznek.

Nem azt mondta, hogy Hawai, DJ, napfény lesz, mert még Sátán uralkodik a földön, de már nem sokáig.

amit évezredekkel ezelőtt elmondott, azok most teljesednek, ami figyelmeztető jelként szolgál azoknak, akik szeretnének Isten vezetése alatt élni, és Őt elismerni az egyedüli jogos uralkodónak.

A választottaknak ki kell tartaniuk, ezen nehézségek alatt, miközben teszik az Istentől kapott feladatukat is, és figyelmeztetnek másokat is, hogy lehetőségük legyen nekik is dönteni.

Az ajtó még nyitva áll, a lehetőség még adott, ennek a megismerésére, és csatlakozni a választottakhoz.

2017. jan. 5. 20:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Magáé a gonoszért, ha nem fordul szembe az Istennel akkor nem lesz Sátán, de ő szembefordult, még jó hogy Isten kitagadta.
2017. jan. 5. 20:26
 8/16 anonim ***** válasza:

"Sátánt ki teremtette"

Isten nem hozott létre gonosz élőlényeket.

A Sátán néven ismert angyal szabad akaratából lázadt fel, és döntött úgy, hogy szembe száll az élet forrásával.

Hogy bizonyítást nyerjen az állítása Istenről és az emberekről, ezért adott neki engedélyt, hogy bizonyítson

Vesztett, és már nem sokára véget ér a hatalma.

2017. jan. 5. 20:29
 9/16 A kérdező kommentje:

living witness

És hány ezer évig fognak tartani az utolsó napok.

2017. jan. 5. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Jelenleg éppen 2000 éve tartanak, de el fognak még tartani néhány millió évet legalább.

Kérdező: LEGINKÁBB azért hisznek az emberek PONT EBBEN az istenben, mert erre nevelték őket.

Hívők pedig leginkább azért lesznek, mert az könnyebb, mint tanulni és gondolkodni. Ahogy fejlődik a tudásunk, egyre kevesebb a hívő.

2017. jan. 5. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!