Milyen szekta lehet ez, és mit tehetek ellene?
30.A másik oldal pedig rólad mondja hülye vagy.
Ha a vallásod helyesli.hogy válj el,az azt jelenti,hogy a vallásos nem a biblián alapszik és nálad van a hiba.
Mert Jézus azt mondja "amit Isten egybeszerkesztett,azt ember el ne válassza.
Ne csak a te kedvedre játszodj,hanem a gyermekekére feleségedére és utánna automatikusan jön a te kedvedre is.Mert ha a családod boldog te is boldog vagy.
Egy/két hagyományos ünnepért,miért akarod elveszíteni a mindennapi bolldogságodat.
Biztos vagyok,hogy nem jár férfiak után,elvégzi a munkáját,tisztán tart.
Ezt minden nőben nem fogod megkapni,de a csalódást azt meg.
Én Mégegyszer átgondolnám a házasságomat a helyedben.
Sokan adnak rossz tanácsot mert nem ők szenvednek.Mondj nemet a rossz tanácsosoknak.
Köszönöm,hogy meghalgattáll.
31
Már megbocsáss, de ne ítélkezz, főleg úgy ne, hogy semmivel sem vagy tisztában.
A vallásom nem helyesli a válást, de ha a MÁSIK FÉL válni akar, és nem hajlandó megegyezni, sőt, ki akar csinálni, akkor nem tudsz mit tenni, mint harcolni a gyerekekért.
Nem értem, mit akarsz azzal mondani, hogy "Egy/két hagyományos ünnepért,miért akarod elveszíteni a mindennapi bolldogságodat."...
Nem tudom, mitől vagy biztos benne, de nem így van. Amúgy külön él, tehát nem látok rá minden részletére annak, hogy mit csinál.
Átgondolni a házasságot... :) Okés.
Úgy tűnik, azok is tudnak rossz tanácsot adni, akik nem szenvednek.
Nagyon sajnálom, hogy egyesek így támadnak :( biztos ráismertek saját szektájukra...
Sajnos nem tudom melyik szektába keveredett exed, de remélem, hogy a bíróság hamar dönt és elhelyezik attól az őrülttől.
32.Valóban nem vagyok képben,és ezért elnézést kérek.
De ennyi idő után csak tudod ,hogy mit követ,és ha nem hát kérj el tanulmányokat direkt vagy indirekt és azokból megtudod állapítani a nézetüket.Egy országban annyira nem lehet titkolni egy szektát/vallást.
Lehet,hogy nem ugy tünik de a család együtléte hive vagyok,mert mindenkinek a családban ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!