Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen szekta lehet ez, és...

Milyen szekta lehet ez, és mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyunk. A gyerekek nincsenek elhelyezve. Korábban karácsonykor 24-én az exemnél voltak, 25-étől voltak nálam. Idén azonban kisajátította magának önkényesen a téli szünetet, nem adja ide őket. Ellenben: eddig volt nála karácsony, most egyszerűen nincs. Tegnap sikerült beszélnem az egyik gyerekemmel (a két nagyot nem engedte a telefonhoz), aki elmondta, hogy nincs karácsonyfa (le is tetette vele a telefont). Annyit még, hogy folyton ki vagyok hangosítva, hallatszik a telefonbeszélgetésen, ergo kontroll alatt tartja ezt is. Mikulás sem volt ott, csak nálam, de az egyik mikulás csomag még várja a pici gyerekemet, mert őt teljesen magához láncolta, óvodába sem járatja. Az adventi koszorút, amit csináltam, meggyújtották eddig a gyerekek, de egyszercsak nem akarták. Kiderült, hogy azt mondta nekik, hogy ez pogány dolog, ne gyújtsák meg itt. Imádkozni elvileg imádkoznak az exemnél is este, de nem teszik össze a kezüket, hanem a két karjukat oldalt tartják, és a tenyerüket az ég felé. Van ötlete valakinek, hogy milyen szektába keveredhetett? És mi a védekezés ez ellen, túl azon, hogy tudok erre hivatkozni a bíróságon? Rendkívül el vagyok keseredve, ha beszippantja őket valami elvetemült szekta, az ellennevelés miatt el fogom őket veszíteni teljesen!

2016. dec. 25. 08:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

30.A másik oldal pedig rólad mondja hülye vagy.

Ha a vallásod helyesli.hogy válj el,az azt jelenti,hogy a vallásos nem a biblián alapszik és nálad van a hiba.

Mert Jézus azt mondja "amit Isten egybeszerkesztett,azt ember el ne válassza.

Ne csak a te kedvedre játszodj,hanem a gyermekekére feleségedére és utánna automatikusan jön a te kedvedre is.Mert ha a családod boldog te is boldog vagy.

Egy/két hagyományos ünnepért,miért akarod elveszíteni a mindennapi bolldogságodat.

Biztos vagyok,hogy nem jár férfiak után,elvégzi a munkáját,tisztán tart.

Ezt minden nőben nem fogod megkapni,de a csalódást azt meg.

Én Mégegyszer átgondolnám a házasságomat a helyedben.

Sokan adnak rossz tanácsot mert nem ők szenvednek.Mondj nemet a rossz tanácsosoknak.

Köszönöm,hogy meghalgattáll.

2017. ápr. 25. 21:47
 32/34 A kérdező kommentje:

31

Már megbocsáss, de ne ítélkezz, főleg úgy ne, hogy semmivel sem vagy tisztában.

A vallásom nem helyesli a válást, de ha a MÁSIK FÉL válni akar, és nem hajlandó megegyezni, sőt, ki akar csinálni, akkor nem tudsz mit tenni, mint harcolni a gyerekekért.

Nem értem, mit akarsz azzal mondani, hogy "Egy/két hagyományos ünnepért,miért akarod elveszíteni a mindennapi bolldogságodat."...

Nem tudom, mitől vagy biztos benne, de nem így van. Amúgy külön él, tehát nem látok rá minden részletére annak, hogy mit csinál.

Átgondolni a házasságot... :) Okés.

Úgy tűnik, azok is tudnak rossz tanácsot adni, akik nem szenvednek.

2017. ápr. 26. 11:21
 33/34 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy egyesek így támadnak :( biztos ráismertek saját szektájukra...

Sajnos nem tudom melyik szektába keveredett exed, de remélem, hogy a bíróság hamar dönt és elhelyezik attól az őrülttől.

2017. ápr. 26. 14:22
 34/34 anonim ***** válasza:

32.Valóban nem vagyok képben,és ezért elnézést kérek.

De ennyi idő után csak tudod ,hogy mit követ,és ha nem hát kérj el tanulmányokat direkt vagy indirekt és azokból megtudod állapítani a nézetüket.Egy országban annyira nem lehet titkolni egy szektát/vallást.

Lehet,hogy nem ugy tünik de a család együtléte hive vagyok,mert mindenkinek a családban ez a fontos.

2017. ápr. 26. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!