Milyen szekta lehet ez, és mit tehetek ellene?
Mi a nehèz benne?Kèrdezd meg az exedet milyen gyûlekezetben jár,akár a gyereket.Egy igaz keresztèny sem titkolja.Amikor megmondta már kèrhetsz tanulmányt is,ès ott elolvasod jò vagy rossz.Másokat nekèrdezz mert minden rosszat rámondnak,mert elveszitettek egy hivet,ezèrt kigyot/bèkát rámondnak.
A fentiekben megemlitette a forumtársam,ha engedèlyezve van államilag,nincs fèlnivaló.Ez igy is van.
11.Zsuzsika te viccelsz,de ők sem harapnak.
Vannak szomszédaim de helyesebbek mint a többi nagyvallásu szomszédaim.
Nem Jehova tanui. Igaz hogy nem tarjàk a karácsonyt sem, de azok nem az èg felé tarják a tenyerüket. Aki érdemben ennyit sem tud, ne dobálòzzon a kijelentésekkel.
Szerintem is a szünet feléhez ragaszkodva nyugodtan hivj rendőrt, ha az jár nektek. Jegyzőkönyvezik és az hasznodra vállhat.
Az pedig hogy mit ünnepel vagy mit nem amikor ott vannak a gyerekeitek, azt kell mondjam hogy magánügye. Majd ha nálad lesznek ünnepelsz .
Az magánügye, hogy ő mit ünnepel. Az viszont nem, hogy a gyerekek milyen nevelést kapnak. Eddig keresztény szellemben neveltük őket (az exem is!). Nem lehet egy gyereket x éven keresztül úgy nevelni, hogy van karácsony, aztán meg hirtelen váltással úgy, hogy nincs! Arról nem is beszélve, hogy azt kapom vissza a gyerekektől mindenre, hogy "pogány szokás", ezért nem csinálják. Gondolom én meg a sátán küldötte vagyok. Attól félek, hogy az ajándékot sem akarják kibontani majd.
Egy icipici aprosagot tisztazzunk meg: Korábban karácsonykor 24-én az exemnél voltak,
Ti mennyi ideje vagytok valofelben? Ezt nem szokas elintezni par het, max honap alatt? Mert a kerdes alapjan tobb mint 1 ev.
mert őt teljesen magához láncolta, óvodába sem járatja. -ilyen meg hasonlo ervekkel egy jo ugyved megoldja a problemadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!