Keresztények, ti is úgy érzitek, hogy ez a világ most már Szodoma és Gomorrához hasonlít?
Az nem is, de az embertelen munkakörülmények már igen.
Ja, eléggé elindultunk arrafelé, de Isten képes a nagyon kilátástalan helyzetben levőket is megváltani és felépíteni, ahogy velem is tette.
Én 25 évesen megtértem, aztán 2 év múlva visszamentem a régi életembe. Napi szintem maszturbáltam, olyan önző voltam, hogy egy barátom sem volt, ennek ellenére majdnem mindenkinél jobbnak tartottam magam, miközben semmi lelkiismeret-furdalásom nem volt. Ez elég kilátástalan, nem? 37 éves koromban mégis újra megkönyörült rajtam Isten, és én elhatároztam, hogy engedem neki, hogy ebből a romlott állapotból valahogy felépítsen.
Szóval, van remény.
#12 NAPI szinten maszturbáltál?! 😱
Ez iszonyatos!!
😂😂😂
Például arra a részre, hogy:
"Ugyanígy Sodoma és Gomora meg a körülöttük levő városok, amelyek ezekhez hasonló módon paráználkodtak, és idegen test utáni kívánság hajtotta őket, például szolgálnak, amikor az örök tűz büntetését szenvedik.
8De mindezek ellenére ezek az álmodozók is ugyanúgy beszennyezik a testüket, megvetik Isten felségét, és káromolják a mennyei hatalmasságokat." (Júdás 7-8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!