Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, ti is úgy...

Keresztények, ti is úgy érzitek, hogy ez a világ most már Szodoma és Gomorrához hasonlít?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 01:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az nem is, de az embertelen munkakörülmények már igen.

2016. dec. 21. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Ja, eléggé elindultunk arrafelé, de Isten képes a nagyon kilátástalan helyzetben levőket is megváltani és felépíteni, ahogy velem is tette.

Én 25 évesen megtértem, aztán 2 év múlva visszamentem a régi életembe. Napi szintem maszturbáltam, olyan önző voltam, hogy egy barátom sem volt, ennek ellenére majdnem mindenkinél jobbnak tartottam magam, miközben semmi lelkiismeret-furdalásom nem volt. Ez elég kilátástalan, nem? 37 éves koromban mégis újra megkönyörült rajtam Isten, és én elhatároztam, hogy engedem neki, hogy ebből a romlott állapotból valahogy felépítsen.

Szóval, van remény.

2016. dec. 21. 15:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Van, aki még az embertelen munkakörülménynek is örül. De aki el van kényelmesedve, és megvan mindene, az ezt úgysem érti.
2016. dec. 21. 16:35
 14/18 anonim ***** válasza:

#12 NAPI szinten maszturbáltál?! 😱

Ez iszonyatos!!

😂😂😂

2016. dec. 21. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nem vicces! Ha elolvasod Júdás levelét, rájöhetsz.
2016. dec. 21. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Pontosan mire gondolsz?
2016. dec. 21. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Például arra a részre, hogy:

"Ugyanígy Sodoma és Gomora meg a körülöttük levő városok, amelyek ezekhez hasonló módon paráználkodtak, és idegen test utáni kívánság hajtotta őket, például szolgálnak, amikor az örök tűz büntetését szenvedik.

8De mindezek ellenére ezek az álmodozók is ugyanúgy beszennyezik a testüket, megvetik Isten felségét, és káromolják a mennyei hatalmasságokat." (Júdás 7-8)

2016. dec. 21. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
És ebben hol van szó a masztiról? (?)
2016. dec. 21. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!