Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen a tisztítótűz?

Milyen a tisztítótűz?

Figyelt kérdés

2016. dec. 18. 21:41
1 2 3 4 5 6
 21/60 Pietrosol ***** válasza:

Kérdező!

Itt bővebben- [link]

2017. ápr. 28. 10:26
 22/60 Pietrosol ***** válasza:

Bocs!

Még egy kis segítség Hamvas Bélától.

"A lélek a Tízezerbőrű Tűz gyermeke. Pyripais myriodermatikos. Tízezer bőrnek kell lehámlania, hogy önmagához elérjen. Minden vedléssel kisebb lesz, a tűz nagyobb. Fizika és kémia és biológia és pszichológia és filozófia és vallás, mind kéreg. Páncél, burok, álarc, kamra, fegyház, elv, doktrína, világnézet. Mind rövidzárlat. Defekt. Az intelligencia tevékenységének leállítása. Minden befejezettnek vélt helyzet okkult szituáció. Következménye dermedés, babona, vakság, szorongás, határok, tételek, sötétség, sötétség. Felbontani. Levetni. De, ha nem kéred a Hatalmak segítségét, ki se bírod. Veszélyes, nem ajánlható, csaknem tilos. Irtózom attól, hogy szüntelenül asztrálkarmámat verklizzem. Átvalósulni. Ezt pedig csak fölfelé lehet. Más út nincs. Az élet arra való, hogy nagy dolgoknak feláldozzák. Egyébként semmi értelme."

2017. ápr. 28. 10:31
 23/60 anonim ***** válasza:

Elviselhetetlennek tűnő lelki fájdalommal jár. Sokáig tart.

Aztán, egyszer csak vége lesz és rájössz, hogy kibírtad.

Igazi hitet és boldogságot kapsz a viszontagságok után.

2017. ápr. 28. 14:46
 24/60 A kérdező kommentje:

23.Ugy látszik,hogy az ember neked kísérleti nyul/patkány.

Isten játszik az emberekkel mint az ostoba gyermek a játékjaival:töri zúzza.

Te Istent hamisan vádolod.

Ez káromlás!

2017. ápr. 28. 19:59
 25/60 anonim ***** válasza:

#24, Jézus Isten... hogy ez neked miből jött le vajon? O.o

Megéltem. Túléltem. Hálás vagyok az égi kegyelemért, amit 5 év után kaptam.

Ha ez neked káromlás... akkor nem értem, hogy miért írtad ki a kérdést...

Nem arra voltál kíváncsi, hogy milyen a tisztítótűz? Hát ilyen.

Vannak amúgy dokumentált esetek is, de már mozifilmben is dolgoztak fel hasonlót. Nem a levegőbe beszélek.

Pio atya 1918. augusztus 21-én, Benedek atyának írt levelében leírja a transzverberációs tapasztalatait:

Miközben a fiúk gyónásait hallgattam 5-én este [augusztus], hirtelen megrettentem egy mennyei személy látványától, aki a lelki szemeim előtt megmutatta magát. Egy olyasféle fegyver volt a kezében, amely hasonlított egy nagyon hosszú éles fémkardra, s úgy tűnt mintha tüzet bocsájtana ki. Ezután hirtelen ez az egész lejátszódott előttem: a személy teljes erejéből a lelkembe hajította lándzsáját. Nehezen tudtam felkiáltani, úgy éreztem, hogy meghalok. Megkértem a fiút, hogy távozzon, mert rosszul éreztem magam és nem volt erőm tovább folytatni. A gyötrelem 7-e reggeléig megszakítás nélkül tartott. Képtelen vagyok elmondani mennyit szenvedtem a kínok ideje alatt. Még a zsigereimet is széttépte, összetörte a fegyver és semmit sem kímélt. Attól a naptól kezdve halálosan meg lettem sebesítve. A lelkem mélyén érzem, hogy a seb még mindig nyílt és ez további gyötrelmeket okoz.

[link]

"A stigmatizáltakat olyan erős lelki kín gyötri, hogy a fájdalom fizikai jelleget ölt. Gonosz látomások törnek rájuk, és az ezekkel való küzdelem nyomot hagy a testükön. Az egyház ezt adománynak tekinti, Isten ajándékának." Stigmata c. film

De tényleg, szerinted miért hívják tisztítótűznek?

Szerinted ez egy rózsaszín ködös látomás, vagy mi?

2017. ápr. 28. 21:11
 26/60 anonim ***** válasza:
Jah, annyit még hozzáfűznék, hogy nem Isten büntet. A fájdalom nem Istentől ered, hanem pont hogy az emberi részünk fáj, az emberi részünkről (az egónkról) kell lemondanunk annak érdekében, hogy a transzformáció megtörténhessen. #23/#25
2017. ápr. 28. 21:16
 27/60 anonim ***** válasza:

25,26:En ugy látom,hogy több a biblián kívüli bejegyzésed ami az emberek képzelődései,nagyotmondásait,pszichológia sérelmeik által létrehozott sérelem gyüjteménye.

Mégis kedves 25,26-os ha minden második ember ezt tenné mint a te szereplőid a fentiekben és még el is hiszik az emberek,mekkora kavalkád lenne Isten és az Ő szava körül.

Én megkérnélek elemezd a Máté.24:23-26..../Máté.5:5,11. és még sok más tanítása van Jézusnak ami tisztába teszik az embert a jó és rossz között.

2017. ápr. 29. 05:54
 28/60 anonim ***** válasza:
#27, valóban, én nem a Bibliából tanulok, hanem abból, amit a saját bőrömön megtapasztaltam. De ami meglep: ti akik a Bibliából tanultok, tényleg sohasem hallottatok a szentek szenvedéseiről?
2017. ápr. 29. 08:39
 29/60 követ62 ***** válasza:
Semmilyen. Mert nem létezik! És soha nem is fog.
2017. máj. 10. 19:22
 30/60 anonim ***** válasza:

tisztítótűz nem létezik. Nem bibliai tanítás.

Ha ezt tanítja az "eklesiád" felül kell bírálnod Isten Igéje szerint. Akkor vagy engedelmes Istennek, ha az Ő beszédeinek engedsz.

2017. máj. 10. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!