Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha létezik a tisztítótűz ki...

Ha létezik a tisztítótűz ki kezeli, az Atya, Jézus vagy az Ördög?

Figyelt kérdés

2016. dec. 10. 17:13
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
92%
Tüzeléstechnikai szakember.
2016. dec. 10. 17:25
 2/51 anonim ***** válasza:
47%
nem létezik, a Teremtő eszébe sem volt ilyen dolgot létre hozni.
2016. dec. 10. 17:32
 3/51 anonim ***** válasza:
74%

living te,hogy engeded meg magadnak, hogy a Teremtő nevében beszélj?

Mt 25:41

Akkor szól majd az ő bal keze felől állókhoz is: Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, a mely az ördögöknek és az ő angyalainak készíttetett.

2016. dec. 10. 18:22
 4/51 A kérdező kommentje:
3."Ördögöknek"Hány Ördög van?
2016. dec. 10. 18:48
 5/51 anonim ***** válasza:

A pokol mibenlétéről ajánlom a következő cikket (angol), amely alapos Biblia tanulmányozáson alapul.

[link]

2016. dec. 10. 19:37
 6/51 anonim ***** válasza:
68%
Az Isten kezeli, az ördögnek semmi köze hozzá.
2016. dec. 10. 19:53
 7/51 A kérdező kommentje:
6.Miért vádolod hamissan Istent, aki megbocsájt mindenkinek?
2016. dec. 10. 20:07
 8/51 anonim ***** válasza:
19%

" hogy engeded meg magadnak, hogy Isten nevében beszélj"

Nekem Istentől van felhatalmazásom, neked?

(Ézsaiás 43:10–12) 10 „Ti vagytok az én tanúim — ez Jehova kijelentése —, igen, szolgám, akit kiválasztottam, hogy ismerjetek és higgyetek bennem, és megértsétek, hogy én ugyanaz vagyok. Előttem Isten nem formáltatott, és utánam sem lett egy sem. 11 Én, én vagyok Jehova, és rajtam kívül nincs megmentő.” 12 „Én szóltam, megmentésről gondoskodtam, és hallattam azt, amikor nem volt idegen isten köztetek. Így hát ti vagytok az én tanúim — ez Jehova kijelentése —, és én Isten vagyok.

2016. dec. 10. 20:37
 9/51 anonim ***** válasza:
35%

Amit pedig az általad idézett verset illeti, már többször meg lett említve, hogy a tűz a Bibliában az örök megsemmisülést jelenti, és nem egy létező kínhelyet.

Isten ilyet nem hozott létre.

Ilyet inkább az emberek hoztak létre, akik élve elégették az embertársukat, különböző hamis imádat bemutatásának nevében.

2016. dec. 10. 20:40
 10/51 anonim ***** válasza:
51%

"Isten kezeli"

Milyen aljas rágalom a szerető Isten ellen, aki ki se gondolt ilyet. Milyen lelkülete van az ilyen embernek aki nem átall Istenről ilyet állítani.

Ha az ember nem akar változtatni, nem fogja tisztogatni tűzben, mert az ember szabad akaratot kapott, nem kötelező Istennek tetszően élni..

Isten senkit nem kényszerít és nem is akar kényszeríteni erre, mert neki az Önként szívből jövő szeretet kell.

Az illető pedig aki erre nem hajlandó, az méltatlan az életre, amit Isten ajándékba adott, azt elveszi tőle,

ISTEN AZ ÉLETET AJÁNDÉKBA ADTA, ÉS NEM BÜNTETÉSKÉNT.

Nem kötelez rá hogy élj....

2016. dec. 10. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!