Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyesek szerint, van pokol....

Egyesek szerint, van pokol. Akkor miért kell tisztítótűz?

Figyelt kérdés

2016. dec. 7. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretek válaszolgatni senkinek, úgyhogy erre válaszolok. Nocsak, tisztitótüz azért kell hogy az egész életeden át felhasznált hibáidat a trancendens fizikai dolog kitörölje, eltüntesse, olyan mély megkövült dolgokat tör szét és kijavit, amik nem érhetők csak úgy el, rövid idő alatt. Sokat kell értük szenvedni, és már mindenhol van valaki, valami, vagyis van Tanitó. Mindenhol nincs semmi ha jön az irás, érdem alapján történik, és a maga idejébe neked is fog szólni. Valóra váltja az álmaidat, az erőt ad hogy valóra váltsad a saját álmaidat. az nem volt a tiéd, de ő odaadja neked, és ekkor müködik, könnyü. Meg hasonló hatások tömkelege, és mindegyiket valos időbe le lehet irni, hogy jól gondolkodhasson
2016. dec. 7. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ebből egy szót sem értettem.
2016. dec. 8. 06:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az sem,aki írta.
2016. dec. 8. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

A pokol,a halál,és nem egy kínzóhely.

A tisztítótűz az ötvösök egyköze,s nem Istené.

A pokol félremagyarázása,és a tisztítótűz horrorfantáziálása csak Isten jelleme bemocskolására szolgál.

2016. dec. 8. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondod ezt Jézusra, aki valós helyként beszélt róla.
2016. dec. 8. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:

"Én ebből egy szót sem értettem."

elyon.hercegnő már csak ilyen:)

2016. dec. 8. 13:27
 7/7 világvége1 ***** válasza:
Nincs tisztítótűz. Azért találták ki, hogy hihetőbb legyen, hogyan kerülnek a bűnösök a mennybe. De sehogyansem kerülnek.
2020. máj. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!