Mik a vágyaid? Valóban külső körülményektől érhetjük el boldogságunkat? Szerinted, mi a boldogság forrása? Talán te is, vágyaiddal, a boldogság utáni vágyad éhezteted?
Figyelt kérdés
Sok ember anyagi javakra,anyagi jellegű körülményekre,míg mások pozíciókra,vagy tudásra vágynak melyekkel uralmukat gyakorolhatják körülményeik,önmaguk,és mások felett.
Mindezek a vágyak,végtéreis az ember vélt,vagy valós boldogságát,"boldogulását"szolgálják.
Találkoztam hihetetlenül szegény,beteg,műveletlen másoktól függő,-de mindezek ellenére- hihetetlenül boldog emberekkel.Sajnos elmulasztottam tőlük megkérdezni mitől olyan boldogok.(Szerintem nem is tudták volna megfogalmazni azt.)
Némelyek olyan"boldogságforrásokra"vágyakoznak,amelyekkel-testük,lelkük,szellemiségük- boldogságuk utáni vágyait éheztetik .
2016. dec. 13. 18:07
11/12 Pietrosol válasza:
Kérdező!
Nem is az agyban keletkeznek a gondolatok, az csak dekódolja.
Ha a boldogtalanság nem gondolat, akkor mi?
12/12 A kérdező kommentje:
A boldogság,egy állandósult érzés,ami a szívben talál otthont.
2016. dec. 21. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!