2/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül.
Van olyan ismerősöm, akiről mindenki azt mondja, hogy milyen különleges, milyen szép, milyen csinos, milyen jól néz ki mindig. Tényleg nemcsak jól néz ki, de nagyon jó ízlése is van.
De! Rengeteg problémája van! Magánéleti, anyagi, komolyabb egészségi problémái is voltak már.
És nem ő az egyetlen ilyen. Sok olyan ismerősöm van, aki nem túl jó körülmények között él, nem túl jól él, nem hiszem, hogy ezt a jó külsejük kompenzálná.
Szerintem elég, ha valaki "átlagos", ápolt. Akkor már tud érvényesülni. Nem kell kifejezetten szépnek lenni.
Persze vannak olyan szakmák, amik a külsőre épülnek.
3/4 anonim válasza:
Nem. 1 legjobb barátnőm nagyon szép, de tényleg:szabályos arc, telt ajkak, szép kék szem, dús fenékig érő hosszú barna haj, hosszú lábak, darázsderék. Mindenki odáig van érte, hogy úristen milyen gyönyörű 22 éves de eddig kb már vagy 30 pasin túl van, és az összes meg tesz érte mindent(pénzelik) csak hogy megtarthassák. Boldog, mert népszerű a férfiak körében. De a szépség múlandó. Mi lesz vele ha már nem lesz szép? Egyik fiú sem a személyiségéért szereti, hanem mert villogni tudnak vele. Soha nem lesz olyan kapcsolata ami tartós lehet és esetleg egy életen át szól. Ha pedig elmúlik a szépsége, már nem lesz boldog.
4/4 anonim válasza:
Én szép vagyok és boldog. És sokat hozzátesz a boldogságomhoz, hogy a férjem nem elfogad, hanem pont olyannnak szeret amilyen vagyok. Vagy hogy sosem "kell" szemlesütve bújkálnom, mert még a rossz napjaimon is vállalhatóan nézek ki. Nem a külsőm az egyetlen jó tulajdonságom, de nagyon örülök neki, hogy ilyen géneket örököltem. Sokszor szembesültem azzal, milyen megkeseredettek azok, akik előnytelenebbül néznek ki, akik meg sem próbálnak megismerni, előre eldöntik, hogy én majd jól lenézem őket... és őszintén örülök, hogy az én jellememet ilyen kihívás nem teszi próbára. Tudom az őszinteség és a magabiztosság nem divat, jól le fogtok pontozni, talán belémkötni... de vállalom, ez vagyok és így érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!