Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csöngettek kopogtak már nálad...

Csöngettek kopogtak már nálad (tok) a Jehova tanúi vallás képviselői?

Figyelt kérdés

És még azt szeretném tudni, hogy kinek mi a tapasztalata e látogatásokról? Hogyan viselkedtek a tanúk, esetleg udvariasak voltak és megértették ha valaki nemet mondott, vagy esetleg agresszívabban álltak hozzá a beszélgetéshez?

Komolyan érdekel mert meg van az okom rá, hogy egy kicsit jobban megismerjem e vallás híveit.

Érdekel, hogy ezen a téren mennyire különböznek vagy mennyire hasonlítanak egymáshoz mert ugyanis többször azt hallom, hogy ők egységesek és amit tanul egy közülük azt tanulja mindenki.

Nem olyan régen még volt egy jogos kérdésem ezzel kapcsolatban, és bizony a végére még én lettem a "hazug" és a "gyanús" azért mert fel tettem egy kérdést.

Na szóval mindenkit csak arra szeretnék megkérni, hogy őszintén válaszoljon a kérdésre ha már válaszolni szeretne.

Nem akarok én senkit bujtogatni csak egyszerűen tudni szeretném, hogy tényleg én vagyok a fekete bárány ebben az ügyben vagy pedig még vannak mások is akik esetleg keserű száj ízzel beszélnek a Jehova tanúiról.

Köszönöm szépen az őszinte válaszokat!

2016. dec. 13. 15:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nemrég voltak,akkor találkoztam velük először személyesen. Kedvesek voltak amúgy,azzal nem volt gond,csak sok volt már nekem az Őrtorony,mondta a nénike,hogy nézzem meg,hogy a Bibliában ez és ez van írva,mutatta nekem a tabletjét,és akkor néztem,hogy ez nem is a Biblia,hanem a jw.org magyarázata,amihez hozzá volt csatolva egyetlen darab vers a Bibliából. Nem tudtunk átbeszélni mindent,mert menniük kellett,legközelebb amikor jöttek,akkor meg szombat délután volt,és akkor a párommal nem volt kedvünk beszélni.
2016. dec. 15. 15:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Vidiripi

living witness4

Mit szólsz az itt olvasottakhoz?

Ugyan is kb. 3 napja egy másik kérdésnél azt írtad hogy nem hiszed el hogy Jehova tanúi ilyesmit tesznek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..

Hogy úgy mond "erőszakosak"! Pedig ott csak egy történet volt. Itt meg nem is egy.

2016. dec. 15. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!