Mi a fontosabb az igazság, vagy a elfogultság?
Az igazság fontosabb.
A Biblia mint Isten szava pedig az abszolút igazság.
erre Jézus a főpapi imájában is említést tett.
Én pedig nem vagyok elfogult. Még most is állítom, hogy a Bibliában leírtak megfelelnek a valóságnak és minden egyes pontocska úgy teljesedik, ahogy az Írója megmondta.
Ez nem az Én igazam, hanem a Biblia igazsága, még akkor is ha ezért a kijelentésemért egyesek ezerszeres nullára pontoznak.
Talán annyit, hogy a nagy egyházak pedig ítélet alatt vannak, vagy is Isten elmarasztaló ítéletének várományosai, s a kérdésedben úgy vázolod fel őket mint akik Isten képviselete.
akkor nem lennének ítélet alatt.....
"miféle hit az, amely csak a maga igazát képes elviselni"
Minden hit ilyen.
Szia!
Mi az alapja annak az igazságnak, amire hivatkozol?
Kérdező: Isten képes kihozni az embert a szellemi vakságból, ha az méltó rá. Aki ott van benn, és a bibliai tények ellenére is csak fújja a magáét, vagyis nincs is olyan, hogy magáé,hisz csak őrtorony értelmezés van, akkor ő nem méltó rá. Ennyi.
Nézd meg milyen bosszúszomjas. A szív a lényeg, a szív. És van akié sötét, mint az éjszaka. Semmi más nem számít, csak a szív. Ha abban Jézus lakik, akkor örök élete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!