Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény vallásúak, szerinte...

Keresztény vallásúak, szerintetek miért mondják rátok, hogy szűk látókörűek vagytok?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert szerintem is van alapja.engem keresztényként neveltek de pont azért nem érdekel már,mert nekem elég keveset tudott adni.(nem tudtam sehova sem fejlődi az élet megismerésében)egy keresztény vallásosnak,aki egyszer meg akart tériteni azt mondtam,hogy szűk látólörű(nem bunkón) fel volt háborodva,hogy már mások is mondták ezt neki de nem érti miért...
2010. máj. 1. 11:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"én azt nem szeretem ha vki.téríteni akar"

"A tíz év alatt soha nem akarta senki megtéríteni, pedig mindenki tudta, hogy ateista,"

: tegnap 07:50

Szerintem ebből - logikusan - az következik,hogy próbálj meg egyházi alkalmazottként elhelyezkedni egy katolikus intézménynél. 100%-os védettség.

Sőt - oda még jehovatanúi sem mennek téríteni.

Talán.

2010. máj. 3. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!