"Dehogynem árt. Semmibe veszi a tanár munkáját, hazudik a szüleinek és saját magának is. Csalással éri el azt, amit mások kemény munkával."
És akkor szegény tanár depressziós lesz,kevesebb fizetést kap,feleslegesen tanított,mert a 28 emberből mondjuk 4 puskázik? vagy mi ennek a következménye konkrétan?
Az is aki puskázik,meg az is aki nem,saját magáért teszi.Tehát az,hogy ő puskázik,az miben befolyásolja a nem puskázókat?
2016. nov. 30. 14:47
22/28 anonim válasza:
Kedves Andizsuzsi!
A jó puska hívószavakból áll,néhány adattal.
Ezt használom,ha megakadok a gondolatmenetemben.
2016. nov. 30. 23:45
23/28 anonim válasza:
A puskázás nem hogy bűn,hanem szükséges segédeszköz a dolgozatok előtti szünetre,rövid ismeretfrissítésre.
Dolgozatírás alatt becstelenség használni.
2016. nov. 30. 23:52
24/28 Andizsuzsi válasza:
tegnap 23:45!
Ezzel én nem vitatkoztam. Ez viszont feltételezi a tudást, mert felkészületlenül a hívószavak semmit sem érnek.
De a gyerekek általában nem ezt értik a puska alatt.
2016. dec. 1. 06:30
25/28 Juliusz48 válasza:
Hogy bűn az biztos, de nem Isten büntet érte, hanem Te magadat, mert amit nem tanultál meg, azt nem fogod majd használni amikor szükséged lenne rá az életben. A tananyagot úgy próbálják összeállítani, hogy mindazt elsajátítsd, amivel találkozhatsz az életben, vagy a szakmádban. Amit nem tudsz, azt nem használhatod. Majd a barátaid kollégáid stb. itéletet alkotnak rólad magukban, és ebből nagyon fontos a főnökeidé, mert az zsebre megy.
2016. dec. 1. 15:25
26/28 anonim válasza:
A puskázás célja az, hogy meggyőzzön másokat arról, hogy te mindent tudsz, amikor nem is tanultál. Becsapod a tanárt, a szüleidet, továbbá a saját életkilátásaidat is rontod, mivel ha nem tanulsz, akkor esélyes, hogy nem lesz rendes munkád, és közmunkásnak leszel csak jó.
2016. dec. 1. 19:54
27/28 A kérdező kommentje:
Engem ez nem érdekel ,csak az ,hogy isten megveti e a puskázást ,azaz a biblia szerint bűn e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!