ADR vizsgán puskázás?
Sziasztok!
Nemsokára ADR vizsgám lesz. Mint az a kérdésből is kiderült. :)
Azt mondta a cégem, hogy "izgalom mentes lesz", ami gondolom azt jelenti, hogy lehet puskázni. Viszont hallottam olyat, hogy akit csaláson kapnak, annak fél évre ugrik a jogsija. Ez igaz? Ha igaz, akkor minden kategória, vagy csak a C+E?
Előre is köszi a válaszokat!
Ha így mondták, "izgalom mentes lesz", akkor csak az nem fog átmenni, aki nem jelenik meg a vizsgán. Nem kell puskáznod, hanem segítenek.
Ez többféleképpen mehet: előtte a tanfolyamon véletlenül pont azokat a tesztlapokat, kérdéseket fogjátok az unalomig gyakorolni, amit aztán random kiosztanak. Vagy konkrétan segítenek a vizsga során, jelekkel, gondolkozol a kérdésen, s a vizsgáztató két ujjal támaszkodik meg az asztalodon - B válasz, hárommal - C, ehhez hasonlók.
Vagy egész egyszerűen sablonnal ott előtted - és a vizsgabiztosok előtt - megoldják, egy hibát a rend kedvéért beletesznek, és végeztél.
Vannak autósiskolák, ahol teljesen okosban megcsinálják a vizsgákat. Fizesd ki a díjat, Legyél ott, vegyél részt, át fogsz menni. Ez üzlet, a legmagasabb szinten is tudják, hogy megy ez.
Egyébként könnyű letenni, én már jó párszor megtettem segítség nélkül, darabárusra, tartályra, nem olyan nehéz.
Köszi a gyors válaszod. Ment a zöld érte.
Azonban kissé pontatlanul tettem fel a kérdést. Nem a vizsgától félek én, hanem arra lennék kíváncsi, amit a kérdésben is feltettem. Nekem az a fél éves eltiltás egy kissé túlzásnak tűnik.
Neked nem kell tenned semmit. Ha a képzőszerv, az iskola olyan, amilyet vázoltam (nem mind olyan), akkor ők tudják mit és hogyan kell tenni, ilyenkor a vizsgabiztosok is benne vannak. Magyarán nem kockáztatsz semmit, mikor elmész a tanfolyamra, ott majd elmondják mi a menete a dolgoknak.
Vannak helyek, ahol minden "frankó", és van ahol "ügyfélbarátabb" az ügymenet. Aki már gyakorlott sofőr, azok tudják, melyik autóssuli a jó, és egymásnak ajánlják az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!