Jobb lenne, hogyha alapulna egy magyar katolikus egyház?
Én kemény katolikus nevelést kaptam.De, 14 évesen valahogy elveszítettem az egyházba vetett hitem.
Szerintem azért,mert a római katolikus úgy rossz,ahogy van.
Jelenleg rátett egy lapáttal az, hogy egy muszlimbarát ellenpápa a főnök.
Jobb lenne mindent újraértelmezni és alapítani egy magyar katolikus egyházat.
-A papok házasodhassanak, ne legyen ennyire "szorongatva" a hímszervük.
-Legyen fiatalosabb,lehessen sapkát viselni a férfiaknak is a templomban.
-A pap ne valami rideg idegen legyen, hanem olyan, akihez fordulhatnak az emberek.
Továbbá, ne legyen iszlámbarát, sőt ellenezze, a híveit buzdítsa, hogy lépjenek fel keményen mindenki ellen, akik támogatják a migrációt,az iszlamizációt.Tüntesse fel pozitív fényben a keresztes hadjáratokat.
Vagyis védje az "életterét".
" híveit buzdítsa, hogy lépjenek fel keményen mindenki ellen, akik támogatják a migrációt,az iszlamizációt.Tüntesse fel pozitív fényben a keresztes hadjáratokat. "
Egy frászt kaptál te, nem katolikus nevelést.
"Továbbá, ne legyen iszlámbarát, sőt ellenezze, a híveit buzdítsa, hogy lépjenek fel keményen mindenki ellen, akik támogatják a migrációt,az iszlamizációt.Tüntesse fel pozitív fényben a keresztes hadjáratokat.
Vagyis védje az "életterét"."
Az első sorokra még azt mondom ,cuki kis szektát lehetett volna össze hozni.
De ez...
A katolikus azt jelenti, hogy egyetemes, tehát eleve nem lehet csak magyar.
Ha nem tetszik lépj ki és alapíts egy újat, írásod alapján sokat nem veszít veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!