Mi alapján döntitek el, hogy szerintetek melyik az igazi vallás?
nem. nincs semmilyen teljesitménykényszer, azt csak az őrtorony helyezi rátok.
nem kell pedálozni, hanem félretenni minden őrtorony tanitást és a megkörnyékező hazugságokat, és hinni Jézusban. :)
Kedves #20! How Arrow!
Ha Jézusról beszélünk,mert elvben arról beszélünk.Akkor elmagyaráznád nekem,hogy hogyan is van az út=bizonyságtétel,igazság=törvény, élet =a Szentlélektöl ihletett biblia,bővebben ? Megköszönném ! :)
Egyébként,Te hiszel az örök életben? Szerinted mikor nyeri el valaki,vagy mit jelent számodra az örök élet?
"Ha Jézusról beszélünk,mert elvben arról beszélünk.Akkor elmagyaráznád nekem,hogy hogyan is van az út=bizonyságtétel,igazság=t
örvény, élet =a Szentlélektöl ihletett biblia,bővebben ? Megköszönném ! :)
Egyébként,Te hiszel az örök életben? Szerinted mikor nyeri el valaki,vagy mit jelent számodra az örök élet?"
ÚT
Kedves kérdező igen, Jézusrol beszélünk.
Jézus cselekedetei,szavai mind bizonyságtétel Istenröl!(a tökéletes igazságrol)
Ézs 55:4 Íme, bizonyságul adtam őt a népeknek, fejedelmül és parancsolóul népeknek.
János evangéliuma 5. Rész
IGAZSÁG
Zsolt 119:142 A te igazságod igazság örökké, és a te törvényed igaz.
Az egész rész evvel foglalkotik
Zsid 10:16 Ez az a szövetség, melyet kötök velük ama napok után, mondja az Úr: Adom az én törvényemet az ő szíveikbe, és az ő elméjükbe írom be azokat,
Jak 2:12 Úgy szóljatok és úgy cselekedjetek, mint akiket a szabadság törvénye fog megítélni.
A bűn= hamisság,hazugság, a törvény áthágása
ÉLET
Kedves kérdező Jézust honnan ismerhetjük meg igazábol hallásbol vagy odaadó szívvel való bibliatanulmányozásbol?
A bűnös ember igazán be tudja mutatni Jézust?
1Ján 3:1 Lássátok milyen nagy szeretetet adott nekünk az Atya, hogy Isten fiainak neveztetünk! A világ azért nem ismer minket, mert nem ismerte meg Őt.
Ján 5:39 Tudakozzátok az írásokat, mert azt hiszitek, hogy azokban van a ti örök életetek; és ezek azok, amelyek bizonyságot tesznek rólam;
Hiszek az örök életben amit Jézus ad azon a napon!
1Thess 4:16 Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először akik meghaltak volt a Krisztusban;
1Thess 4:17 Azután mi, akik élünk, akik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképpen mindenkor az Úrral leszünk.
1Thess 4:18 Annak okáért vigasztaljátok egymást e beszédekkel.
És ekkor fogja elnyerni minden ember aki átadta neki a szívét.
De az hogy valaki akkor(azon a napon) elnyerje, ítéletet hoz Isten hogy megérdemli vagy sem!
Számomra az örök élet JÉZUS az egyedüli ÖRÖKKÉVALÓ Fia!
#24! Kedves How Arrow!
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Hogy lehet az,hogy én mindent másképpen látok mint Te?
Azzal kapcsolatban,hogy :JN 14 6. Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.
"Kedves kérdező Jézust honnan ismerhetjük meg igazábol hallásbol vagy odaadó szívvel való bibliatanulmányozásbol?
A bűnös ember igazán be tudja mutatni Jézust? "
Jézust úgy ismered meg igazából,ha "odaadó szívvel" szeretettel imádkozunk hozzá először is,hogy vezessen minket.Majd miután imádkoztál hozzá, a lélek is segíteni fog rávezetni a helyes útra,és a Biblia is egy támasz.
Amíg nem adod át magad neki,hanem csak a saját emberi értelmedre támaszkodsz,addig .....
Bűnös ember nem tudja bemutatni Jézust.A bűnös,nem Jézus útján jár! Ejj de érdekes Jézus útja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!