Vallásos a rokonom, vagy sem?

Talán ez fontos lehet:
A rokonom hatvan éves, nyugdíjas évei elött vezető pozicíóban dolgozott egy állami szervnél. Férje, és saját gyermeke sosem volt. (Mondjuk, ha belegondolunk, párja attól még lehetett) Munkamániás volt, imádott dolgozni, jelenleg is lelkibeteg, és nem találja helyét a 10 évvel ezelötti kényszernyugdíjazása miatt. A stílusa, megjelenése férfias. (Extra rövid haj, szoknya helyett nadrágok, csomó ruhája férfi ruhadarab, ez latszik is a cimkén és a gomboláson) Nagyjából ennyi.
A konfliktus oka:
Névnapja alkalmából festettem neki egy Jézust ábrázoló olajképet. A művészet a hobbim, máshoz nem is értek. Bár a szüleim kedvéért elvégeztem egy egyetemet, de reményeikkel ellentétben nem csunyultak el a munkàim és nem is utáltam meg az alkotást. Inkább még jobban ragaszkodok hozzá. Azért festettem a rokonomnak, mert mindig festményt (vagy ha szorít a határidő akkor rajzot) adok ajándékba. Ennyi. De a témát nagyon elszúrtam...

Meglehetősen ellentmondásos,hogy sok istentelen folyamatosan emlegeti Isten nevét.
Ha nem hisz benne,miért veszi szájára?
Miért nem a télapót emlegeti?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!