Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A barátom eléggé vallásos és...

A barátom eléggé vallásos és nem igazán szexelünk. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Azt hiszem nem kíván engem, pedig igyekszek mindent megtenni, hogy felkeltsem az érdeklődését.

Engem ez nagyon zavar. Miért csinálja ezt?

2016. szept. 17. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

most hogy így belelátunk a párod fejébe, és ismerünk mind a kettőtöket és a kettőtök viszonyát azt mondanánk...

na de komolyra fordítva a szót, ezt igazából vele kell megbeszélned, mi most mondhatjuk a nagy okosságot (és látni fogod minél primitívebb valaki annál inkább fogja is) de az nem lenne igazán nagy segítség :/ meg eleve gondolj bele, te sem örülnél ha a párod valamilyen dolgot nem veled beszélne meg hanem kiírná mondjuk gyakorira :D

2016. szept. 17. 15:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Oké, hogy kiírtam, de ez egy anonim oldal. Kíváncsi vagyok mások véleményére. Ehhez nem kell tudni, ki kicsoda.
2016. szept. 17. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:

nem kell tudni, hogy ki kicsoda ez igaz. De a helyzetet nem ismeri csak ti ketten. Valószínű nem szeret téged, sajnálom.

Én szakítanék, találjatok olyan párt mindketten, akit szerettek, akibe szerelmesek vagytok. A valláshoz ennek nincs köze.

2016. szept. 17. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
*a helyzetet nem ismeri más, csak ti ketten
2016. szept. 17. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

Talán mert jobban szereti Istent és tudja, hogy nem túl bölcs dolog a házasság előtti szex, de mivel TE mindent megteszel, hogy nehogy ne vétkezzen, ezért van, hogy enged.

Barátodat nem értem mit akar tőled. De a test sokakat legyűr.

2016. szept. 17. 15:56
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem,ha egy parkapcsolatban jo a szex akkor mas is jol mukodik!

Isten az emberek oromere adta a szexet !

Amennyiben a baratod igy folytatja elobb utobb,mas ferfiak fele fogsz kacsingatni.

Nincs rosszabb egy kielegitettlen nonel,vagy ferfinal!

2016. szept. 17. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Először szerintem magadban kéne tisztáznod, hogy mit vársz általában véve egy párkapcsolattól.

Ha csak szexet, akkor keress magadnak olyan partnert, aki szintén csak a szexre vágyik. Egy nap alatt találsz tízet minden ujjadra...

Ha valami mást is vársz, akkor fogalmazd meg magadnak, hogy mi az a "más", amit elvársz egy kapcsolattól. És fogalmazd meg magadnak azt is, hogy te mit vagy hajlandó megtenni ezért a "másért". Hajlandó vagy-e például meghozni azt az áldozatot, hogy lemondasz érte a szexről. Ha igen, akkor nincs gond, mondj le te is a szexről.

Ha nem tudsz a szexről lemondani, akkor sincs, gond. Akkor lásd amit fentebb írtam, keress magadnak másik barátot, aki szexpartnered akar lenni.

Amint látod, ez teljesen egyszerű dolog, és igazából semmi köze ahhoz, hogy a jelenlegi barátod vallásos-e vagy sem. Ahhoz van köze, hogy Te hogyan viszonyulsz a barátodhoz és a kapcsolatotokhoz.

2016. szept. 17. 16:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Röviden a válasz:

Keress egy olyan pacákot aki meg tud kefélni annyiszor, amennyiszer akarod.

Nemrég volt az oldalon egy ürge hasonló gonddal, akinek meg az a baja, hogy a csaja volt vallásos, és nem akart vele szexelni.

Sztem egymáshoz illettek. Keress rá.

Dante

2016. szept. 17. 18:49
 9/12 szp72 ***** válasza:
75%

Meg kell házasodni.

Bizonyos kifejezések szerintem kissé visszataszítóak, mert alapvetően egy mélyebb dolgot alacsonyítanak le: "Kefélés", "dugás", "szexelés" stb. Jobb szeretem a szeretkezés szót, persze ha nincs mögötte valóságos szeretet az valóban csak egy "kefélés".

A testi egyesülés a teljes elköteleződés beteljesülése, s nem egy olcsó élvezet. Aki elköteleződés vagyis házasság nélkül "szexel" az hazudik. Azt hazudja a testével, hogy egyek vagyunk, holott csak a testük egyesült egy rövid ideig tartó élvezkedés céljából.

2016. szept. 17. 20:24
 10/12 How Arrow ***** válasza:

Kedves kérdező

Ha nagyon vallásos olvassátok el eggyütt az énekek énekét a bibliábol!

Én 7:7 Ez a te termeted hasonló a pálmafához,; és a te emlőid a [szőlő]gerézdekhez.

Én 7:8 Azt mondám: felhágok a pálmafára,; megfogom annak ágait:; és lesznek a te emlőid, mint a szőlőnek gerézdei,; és a te orrodnak illatja, mint az almának.

Én 7:9 És a te ínyed, mint a legjobb bor,; melyet szerelmesem kedvére szürcsöl,; mely szóra nyitja az alvók ajkait.

Én 7:10 Én az én szerelmesemé vagyok,; és engem kíván ő!

2016. szept. 18. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!