Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos fiúk, belőletek mit...

Vallásos fiúk, belőletek mit vált ki, ha egy nektek tetsző lány kihívó ruhában van?

Figyelt kérdés
Ugye a vallásos emberek ( most itt mindegy, hogy melyik vallás követője ) nem hordanak kihívó ruhákat, nem tartják illendőnek. De ha pl egy fiatal, vallásos fiú/férfi, aki független, lát egy csinos lányt/nőt mélyen dekoltált felsőben vagy miniszoknyában, az milyen hatással van rátok? Ugyanúgy megnézitek, mint más férfi és esetleg megmozgatja a fantáziátokat vagy negatív érzéseket vár ki, taszítónak tartjátok? Itt most nem az a kérdés, hogy ismerkednétek-e vele, lefeküdnétek-e vele meg ilyenek, csak konkrétan az első gondolat...
2016. aug. 26. 18:46
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
*vált ki
2016. aug. 26. 18:46
 2/25 anonim válasza:
76%
Fiatal Jehova Tanú munkatársam megnézi az ilyen lányokat, szinte csorog a nyála értük! De más mélyen vallásos munkatársaimnak is, úgyhogy vallás ide vagy oda, férfi az férfi!
2016. aug. 26. 18:55
 3/25 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 😊 Várom a többiek véleményét is 😊
2016. aug. 26. 19:01
 4/25 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki ingyen kirakatként használja a testét, az a megtérésem előtt is ellenérzéseket váltott már ki bennem.
2016. aug. 26. 19:01
 5/25 anonim ***** válasza:
19%

Attól függ.

Zsidó vagyok és kezdjük ott ,hogy a házasság előtti/nélküli szexet nem tiltja a TN"CH (se az önkielégítést).

Ami azt illeti ,attól függ...ha jóféle akkor az a) ,azaz " Ugyanúgy megnézitek, mint más férfi és esetleg megmozgatja a fantáziátokat" ,de ha nagyon nem tetszetős ,de csak azért mégis csinálja akkor b) "negatív érzéseket vár ki, taszítónak tartjátok".

Tömören ennyi ,legalábbis nálam személyszerint ez van.

2016. aug. 26. 19:04
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Hát a férfi az férfi, ebben igaza van a 2. válaszolónak, azonban a magam részéről nem szoktam nyálcsorgatva bámulni őket. Tudomásul veszem, hogy kihívóan öltözködik, ő egy ilyen személyiség, ennyi. Láttam én már pucér nőt is életemben. ;) Zavarni sem zavar különösebben.
2016. aug. 26. 19:07
 7/25 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tartom magam vallásosnak, de hiszek Jézus Krisztusban, és kutatom a vallásokat, azon belül a kereszténységet.

Belőlem azt váltja ki, hogy odamegyek hozzá, és elmondom, hogy szeretném megismerni. Ma is ezt csináltam.

Dante

2016. aug. 26. 19:09
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek 😊
2016. aug. 26. 19:12
 9/25 anonim ***** válasza:
29%
Ha túlmegy a jóízlés határán, akkor taszít.
2016. aug. 26. 19:14
 10/25 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem ugyanazt, mint egy nemhívőből...:)
2016. aug. 26. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!