Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos fiúk, belőletek mit...

Vallásos fiúk, belőletek mit vált ki, ha egy nektek tetsző lány kihívó ruhában van?

Figyelt kérdés
Ugye a vallásos emberek ( most itt mindegy, hogy melyik vallás követője ) nem hordanak kihívó ruhákat, nem tartják illendőnek. De ha pl egy fiatal, vallásos fiú/férfi, aki független, lát egy csinos lányt/nőt mélyen dekoltált felsőben vagy miniszoknyában, az milyen hatással van rátok? Ugyanúgy megnézitek, mint más férfi és esetleg megmozgatja a fantáziátokat vagy negatív érzéseket vár ki, taszítónak tartjátok? Itt most nem az a kérdés, hogy ismerkednétek-e vele, lefeküdnétek-e vele meg ilyenek, csak konkrétan az első gondolat...
2016. aug. 26. 18:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok:

Nem értem miért lettem lepontozva ,evégre teljesen korrekt választ adtam. Mindenkinek más az ízlése. Mondjuk konkrét típust nem írtam ,hogy mi jön be és mi nem.

Persze attól még ,hogy nem tetszik egy lány ki nézetre ,lehet még kedves és lehet eltudok vele beszélgetni. De ami nem megy ,az nem megy. Ha nem tetszik ki nézetre ,akkor nem tudom magam megerőltetni azzal ,hogy csak azért is "hadd tetsszen már".

Szóval nem értem tényleg ,hogy miért lettem lepontozva.

Ha azért ,mert túl erős voltam valaki(k)nek ,attól/azoktól elnézést kérek.

2016. aug. 28. 05:13
 22/25 anonim ***** válasza:
*kinézet
2016. aug. 28. 05:15
 23/25 A kérdező kommentje:
Bocsi , de nem én pontoztalak le, én mindenkinek zöld kezet adtam. Ez egy olyan kérdés, ahol a véleményeteket kérdeztem, éppen ezért nincs ,,jó válasz", mindenki gondolhatja másképp.
2016. aug. 28. 07:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem gond.
2016. aug. 28. 07:45
 25/25 anonim ***** válasza:

Ugyanazt, mint a nem hívőből.

30/református

2016. aug. 29. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!