Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, ha vergődöm a...

Mit tegyek, ha vergődöm a vallások között és nem tudom, ki, mi vagyok? Kezdek megőrülni, eltereli a figyelmem a normális gondolkodásról, kötelességeimről is.

Figyelt kérdés
Bővebben esetleg privátban.

2016. okt. 13. 21:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jó nem mondom, hogy jó közösség aki helyesen tanít, és él. A legjobbak állítólag a felekezetmentes közösségek. Mindenesetre veszélyesek tudnak lenni, mert könnyen beültetik észrevétlenül a bogarat a fül mögé.
2016. okt. 14. 15:18
 22/26 anonim ***** válasza:
Bocsánat azt akartam írni, hogy nem mondom hogy nincs jó közösség…
2016. okt. 14. 15:19
 23/26 anonim válasza:
20%

Miert akar valaki hívő lenni? Helyette sok mas ertelmesebb dolgokra is lehetne forditani a szabadidőt...

Ez az egesz vallas meg egy akkora badarság úgy ahogy van.. oke tudom az emberek legnagyobb resze hinni akar valamiben azert jott letre ez az egesz...

Papok a legnagyobb korruptok beszedik a lét amit a sok hlye adakozik aztan azt meg zsebre vágja... vajon miert jár az összes pap mercivel meg audival meg villában él... gondolkozzatok mar

Meg az isten megbocsájt meg egyeb dolgok

Definiáljátok már, ki az az isten? Hol van? Miert nem mutatja magát?

Es még lehetne folytatni...

2016. okt. 15. 16:09
 24/26 anonim válasza:

Inkviziciós detektív nevű felhasználó válasza:

Igen van teremtonk, es meg szeretnem konnyiteni a helyzetedet, hogy ne kelljen annyit vergodnod a vallasok kozt. Kutasd a Bibliat, amogott Isten Szelleme van, olyan uzenettel amit ha megertessz es befogadsz akkor megtarthat Teged orokre. A tobbi vallas szent irata csak kamu.

ez korántsem igaz hogy a többi vallás szent irata csak kamu.Akkor a te véleményed szerint a budhisták,a zsidók ,az indiánok ,a konfuciánusok mind letévedt emberek? Látszik a szavaidból hogy gőzöd sincs arról miket beszélsz. az Inkvizíció pedig az emberiség szégyene mindegy melyik oldalról nézzük. 20.000.000 halottal.

2016. nov. 12. 19:26
 25/26 Mansour ***** válasza:
Kíváncsi lennék, mire jutottál azóta!
2018. jan. 12. 20:38
 26/26 anonim válasza:
azóta már felkötötte a magát a h*lye barom
2018. jan. 24. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!