Összefér a Bibliával a Négy kérdés című könyv?
Édesvíz kiadó.
Önsegélyezésről szól. Ismeri valaki?
Byron Katie : Négy kérdés
Nekem tetszik a gondolat,hogy az életem nem attól lesz jobb,hogy valaki másnak a szabályait tartom be hanem magam teszek érte.
Tetszik,hogy én vagyok az életem ura és rajtam múlanak dolgok.
Tetszik,hogy mi segítünk saját magunknak és nem egy külső erőre várunk passzívan és nem vagyunk kiszolgáltatva neki ha jobb életet szeretnénk.
Csak most kezdtem el. Nagyobb baj,hogy talán ez is ilyen New Ages iromány amit ugye a hívők nem szeretnek,mert valahogy Isten ellenes.
https://www.youtube.com/watch?v=PznR-35Gi-M&spfreload=10
Az ún. "mágiáról" és "okkultról" nem is beszélve. Kérdező, MINDEN keresztény ellenes, ami jó neked. Szó szerint MINDEN, ami a saját kezedbe adja a sorsodat.
Nem véletlen: a kereszténység célja a totális kontroll megszerzése volt. Ehhez el kellett pusztítani a tudást (a pogány templomainkat, könyvtárainkat, megölni a bölcseinket és filozófusainkat, stb.), hiszen a tudatlanság egyenlő a félelemmel, a félelemmel pedig az ember irányítható.
Mikor sikerül belekényszeríteniük abba, hogy skizofrén módon a saját gondolataidat figyeld, nehogy bűnözz (lásd: "a házasságtörés gondolatban kezdődik"), akkor megszerezték a totális kontrollt, olyat, amilyenről még a mai modern technológiával is csak álmodhatnak (többé-kevésbé, de az egy más téma).
Mint kikövetkeztetheted, a Sátánizmus nem egy reakció vagy válasz a kereszténységre. A Sátánizmus az eredeti pogány vallásaink összessége Egyiptomtól Skandináviáig, Spanyolországtól Indiáig.
A keresztény egyház állította, hogy a mi eredeti isteneink undorító szörnyek (="démonok"), amik utálják az embert, holott nézd meg, mit műveltek ők.
@ .:Cynthia:.
Kedves Cintia, leadtad nekünk a jól hangzó menedzser-dumát, oké, ez a te véleményed, elfogadjuk.
De az Isten-hithez neked soha az életben nem volt közöd. Nincsen semmi ilyen tapasztalatod, az imádság fogalmával sem vagy tisztában, stb., ezek egyértelműen lejönnek a hozzászólásodból.
Ne akarj minket megetetni, mert nem fog menni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!