Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásosok, ti elítélitek az...

1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A zene hatalmas befolyással van a személyiségre.

Ezt Sátán nagyon jól tudja, ezért használja fel, hogy az embereket gondolkodását és érzelmeit manipulálja.

Persze nem azt mondom, hogy minden zene sátánista, de amit idelinkeltél Kérdező, az az én szemszögemből annak tűnik.

Zenileg sem tud megfogni, nem hogy még a szövege.

Számomra a zene legyen megnyugtató, feszültség oldó.

Naponta hallgatom Hans Zimmer dalait vagy Clint Mansell-ét. Ezek mély érzéseket keltenek bennem és gyönyörű hangulatot idéznek elő.

Vagy ott van Kovács Ákos, aki szintén keresztény és ez sokszor a dalaiban is megnyilvánul.

2016. szept. 13. 16:09
 12/14 anonim válasza:

Hát, csak az elsőt volt türelmem meghallgatni, de különösebben nem hatott meg, a szövegével sincs semmi bajom azon túl, hogy kissé primitív. (De ez mondjuk a legtöbb popzenére is igaz...)

Rettenetesen távol áll tőlem ez a stílus, de hallgassa, akinek tetszik. :D

2016. szept. 13. 16:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Szeretem a Powerwolfot. :)

Egyáltalán nem sátánisták, több interjúban is kifejtették, hogy a kelet-európai (énekesükből kifolyólag elsősorban román) hiedelemvilág ihlette a profiljukat. Vérfarkas, vámpír, boszorkány és démon, effélék.

Egyébként én azon a véleményen vagyok, hogy a zenét ne korlátozzuk se nyelv, se vallás, se politikai beállítottság szerint. Egy zsidó, arab vagy hindu dalt is meghallgatok, ha tetszik, a pogány (viking, wicca) folklórért pedig különösképp rajongok, pedig róm.kat. vagyok.

Sőt. Mondok jobbat. Aszexuálisként is teljes beleéléléssel tudok énekelni esetleg szexuális tartalmú számokat (nem lehet kikerülni, pedig nem rapet vagy popot hallgatok), mert a zene nem rólam mint egyéniségről szól. Az egyetlen dolog, ami kicsapja nálam a biztosítékot, az a gyűlölködés (rasszizmus, sovinizmus) és a művészetet nélkülöző zenestílus.

2016. szept. 13. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:

"6. akkor te ilyen heawy metalos vagy inkább:D?"

Amiket linkeltem, azok közül épp egyik se heavy metal...

Egyébként a heavy metalból is vannak olyan bandák, akiket kedvelek.

2016. szept. 14. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!