Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Te miért hiszel Istenben?...

Te miért hiszel Istenben? Próbálj meg engem is meggyőzni!

Figyelt kérdés

Milyen érvek, okok, bizonyítékok miatt hiszel Istenben?

Kérlek ne válaszoljanak azok, akik hozzám hasonlóan, agnosztikusok vagh ateisták, az nem kacsolódik a kérdéshez és nem is megyek vele semmire..

2016. szept. 10. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy másik internetes fórumon azt írta egy ortodox keresztény hívő, hogy nem szabad az emberekhez odatolakodni az Istennel, hanem meg kell várni, amíg az emberek maguktól kíváncsiak lesznek Rá. Viszont egy kereszténynek olyan példamutató életet kell élnie, hogy a környezetében kíváncsiak legyenek az emberek az Istenre.
2016. szept. 11. 23:02
 12/17 Kommander ***** válasza:
hát az igazság az,hogy te saját magad kell meggyőzödjél,mert kell hinni benne,én meggyőzödtem,elöször meg kell ismerni és kell hinni,én sem ismertem addig amíg valami történt a családban és nagyon megviselt és nagyon őszintén elkezdtem imátkozni ahogy soha életemben nem imátkoztam,másnapra minden helyrejött,ő csak a jóra biztat és a saját hibánkat is lássuk ne csak a másét..de nagyonsokminden van,a bibliában megvan mindenre a válasz,nem is gondoltam volna de bizony úgy van,hogy a Bibliában minden megvan és csak jót mond és logikus,hogy létezik Isten,mert ha gondolunk csak a teremtésre rájövünk,hogy semmi nem terem a semmiből és ahogy működik az univerzum,évszakok,éjszakák-nappalok,hőmérséklet stb...véletlenül nem lehet..ahogy mondtam ez logikus még ha nem is hisz valaki Istenben tudja,hogy létezik...érdemes megismerni...
2016. szept. 11. 23:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elgondolkodtató lehet a számodra (A kalám érv):

https://www.youtube.com/watch?v=SCVozBW99xs

2016. szept. 12. 09:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja a feliratot kapcsold be a videó alatt.
2016. szept. 12. 09:17
 15/17 anonim válasza:

Nem tudlak meggyőzni. Nem is szeretnélek. :)

Én magam sem igazán szavakkal leírni, hogy én miért hiszek benne. Azt hiszem, tapasztaltam-tapasztalom a létezését, de ezt sem szeretem mondani, mert ilyenekről mindenki arra asszociál, hogy elmebajos vagyok és képzelgéseim vannak, vagy ilyesmik. :D És nem is olyan jellegű ez a dolog, ami szintén sok embernél van, hogy mondjuk túlél egy nagyon veszélyes helyzetet, és az isteni gondviselésnek tulajdonítja megmenekülését. Csak sok kis érzés, benyomás, stb., amikből az adódik össze, hogy Isten van. Szerintem. :)

Vannak olyan emberek, akikben meg az, hogy Isten nincs. Na bumm. :) Nem olyan nagy ez a különbség.

2016. szept. 13. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
mert ő még edig nem szólt bele aba hogy leszarom a hejesirsat
2016. szept. 13. 16:35
 17/17 anonim válasza:
(És uhh, alapvetően semmi gondom nincs az istenérvekkel, bár én teljesen biztos vagyok benne, hogy Isten létét sem bizonyítani, sem cáfolni nem lehet. De ez a videó rettenetesen csúsztat, és iszonyatos manipulatív az egész. Jajj.)
2016. szept. 13. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!