Te miért hiszel Istenben? Próbálj meg engem is meggyőzni!
Milyen érvek, okok, bizonyítékok miatt hiszel Istenben?
Kérlek ne válaszoljanak azok, akik hozzám hasonlóan, agnosztikusok vagh ateisták, az nem kacsolódik a kérdéshez és nem is megyek vele semmire..
Szerintem ez elgondolkodtató lehet a számodra (A kalám érv):
Nem tudlak meggyőzni. Nem is szeretnélek. :)
Én magam sem igazán szavakkal leírni, hogy én miért hiszek benne. Azt hiszem, tapasztaltam-tapasztalom a létezését, de ezt sem szeretem mondani, mert ilyenekről mindenki arra asszociál, hogy elmebajos vagyok és képzelgéseim vannak, vagy ilyesmik. :D És nem is olyan jellegű ez a dolog, ami szintén sok embernél van, hogy mondjuk túlél egy nagyon veszélyes helyzetet, és az isteni gondviselésnek tulajdonítja megmenekülését. Csak sok kis érzés, benyomás, stb., amikből az adódik össze, hogy Isten van. Szerintem. :)
Vannak olyan emberek, akikben meg az, hogy Isten nincs. Na bumm. :) Nem olyan nagy ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!