Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves tanúk, ti szoktatok,...

Kedves tanúk, ti szoktatok, hazudni, lopni, és paráználkodni?

Figyelt kérdés
Mivel VAN eredendő bűn, gondoltam fel teszem a kérdést számotokra. Sok helyen olvasom mostanában (én és a feleségem), hogy például a tolvaj aki Jézushoz forldúlva megdorgálta "bűntársát", hogy félje az Istent, és hogy Jézus emlékezzen rá mikor vissza jön. Rá azt mondjátok, hogy nem fog feltámadni. Kérdem akkor, mi, vagy esetleg ti akik ugyan úgy bűnt követtek el, Isten szemében, vele szemben TI vagy MI feltámadunk vagy sem? Azt mondja az Úr Jézus, hogy mindenki paráznak akárcsak vággyal néz egy nőre. Vagy aki gondolkodik valaki meggyílkolásán az már bűnt követett el az Ő szemében. Mi vagy Ti feltámadunk vagy sem? Szerintem Isten pont ezek miatt halltak meg, különben a farizeusnak mért mondta volna, hogy nem az egészségesekért jött, hanem a betegekért? A kérdésem KOMOLY úgy kezeljétek!

2016. szept. 9. 21:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mit szeretnel tudni egy volt tanurol?Kèrdezz.
2016. nov. 22. 07:09
 32/34 anonim ***** válasza:
19%
Mind ezeket mèg nem tanultuk el töled.
2016. nov. 22. 15:37
 33/34 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. nov. 30. 21:57
 34/34 anonim ***** válasza:

Szia! Feltámadással akpcsolatban:a Biblia leirja hogy minden ember feltamad aki nem Isten ítélete alatt halt meg vagy nem karhozott el az ő szemében (pl Ádám és Éva vagy Szodoma és Gomora lakói, vagy Judás)

A halállal kifizeti minden ember a zsoldot a bűneiért legyen az gyilkosság vagy hazudas. Mindenki tiszta lappal indul a feltamadoskor, majd 1000 év múlva megiteltetik. És akkor dől majd el hogy el vagy nem örök életet.

A másikkal kapcsolatban pedig természetesen senki sem tökéletes, mi is ugyanolyan bűnösök vagyunk mint bárki. Nyilván mi is kényszerülünk az élet során kisebb hazugsagokra, de ezeket igyekszünk kikerulni és kereszténységhez méltó életét elni. Aki megkeresztelkedése után lop, gyilkol, bármilyen bizonyítható bűnt követ el, azt kikozositjuk ahogy azt a Biblia us leirta. Aki az előtt követett el hasonló bűnt az belephet a szervezetbe ha megbanta a tettét. Nálunk tilos a dohányzás, reszegeskedes, káromkodás, paraznasag. Természetesen tudok olyanokról akik ezt nem veszik komolyan de egyrészt Isten dolga megitelni őt és nem az emereke az én véleményem szerint másrészt pedig ha a lelkiismerete megengedi, száradjon az ő lelkén.

2019. dec. 14. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!