Kedves tanúk, ti szoktatok, hazudni, lopni, és paráználkodni?
Figyelt kérdés
Mivel VAN eredendő bűn, gondoltam fel teszem a kérdést számotokra. Sok helyen olvasom mostanában (én és a feleségem), hogy például a tolvaj aki Jézushoz forldúlva megdorgálta "bűntársát", hogy félje az Istent, és hogy Jézus emlékezzen rá mikor vissza jön. Rá azt mondjátok, hogy nem fog feltámadni. Kérdem akkor, mi, vagy esetleg ti akik ugyan úgy bűnt követtek el, Isten szemében, vele szemben TI vagy MI feltámadunk vagy sem? Azt mondja az Úr Jézus, hogy mindenki paráznak akárcsak vággyal néz egy nőre. Vagy aki gondolkodik valaki meggyílkolásán az már bűnt követett el az Ő szemében. Mi vagy Ti feltámadunk vagy sem? Szerintem Isten pont ezek miatt halltak meg, különben a farizeusnak mért mondta volna, hogy nem az egészségesekért jött, hanem a betegekért? A kérdésem KOMOLY úgy kezeljétek!2016. szept. 9. 21:14
21/34 anonim válasza:
Nos mivel tisztelettel vagyok mindenki iránt, ezért nem szeretném ezt a beszélgetést folytatni,
Egy biztos, hogy sajnos nem értek veled egyet.
további szép napot neked.
22/34 A kérdező kommentje:
Ez valóban nagy baj. :\
2016. szept. 10. 20:37
23/34 anonim válasza:
Nem töletek nem tanultuk el!
24/34 A kérdező kommentje:
Tudod, a fellengzősködés illetve a Gőgösség is bűn, akiket Isten keményen megtőr. :) Szóval, ezzel csak óvatosan.
2016. szept. 23. 20:41
25/34 anonim válasza:
Elnèzèst a humorèrt.Amugy a kèrdès is furcsa,gyanut keltö.
26/34 A kérdező kommentje:
Semmi gyanús nincs benne szerintem, csak egy kérdés amire választ vártam a tanúktól. :D Mivel ők is csak emberek gondoltam, szoktak: hazudni csalni,lopni, és itt ott rá is néznek egy nőre/férfira. :)
2016. szept. 23. 22:37
27/34 anonim válasza:
Ezt akkor fogják a Tanuk töletek eltanulni,mikor ti tölünk a Baptistáktol a háromságot ellopjátok.
28/34 anonim válasza:
Mi nem gyonunk,sem neked sem másnak mert nincs mit.
29/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszoló, valóban nincs mit meg gyónnotok? Nem is kellene. De! Ezt mondjátok majd a Krisztusnak is az ítéletkor, hogy: "Nincs mit neked meggyónunk!" Megfogtok lepődni azt garantálom. :D
2016. szept. 29. 08:36
30/34 anonim válasza:
Csak munkatársam egy jehovista. Nála lustább, hazug, kétszínű embert még nem ismertem. Egész nap nem dolgozik, csak várja azt a "bizonyos napot", de mindig mindent kimagyaráz. Tehát igen, ők sem mentesek a bűntől, csak szeretnék azt hinni magukról!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!